Territorial

El Farners continua en la línia positiva i empata a Vic

1a catalana. Els colomencs van ser millors en la primera part i van patir en la segona

vic 1 farners 1

VIC:Reig, Robert Busquets (Isma, 41’), David Busquets, Guijarro, Gerard Enrich (Sadurní, 82’), Peque, Almendros (Sureda, 62’), Espina (Max Morell, 55’), Armengou, Enric i Pol Muniesa (Caballé, 46’).FARNERS:Acevedo, Pau Domínguez (Litus, 46’), Pitu Riart, Peracaula, Fran Pérez (Jose Martínez, 82’), Guillem Cornellà (Riki Solà, 67’), Muniesa (Harouna, 77’), Gerard Gómez, Haji, Parcet (Abde, 62’) i Alòs.GOLS:0-1 (9’) Guillem Cornellà. 1-1 (79’) Peque.ÀRBITRE:Carrasco Baca.T.G.:Guijarro, Enric, Reig, Isma i Peque, del Vic, i Parcet, Peracaula, Haji, Gerard Gómez, Muniesa i Alòs, del Farners.T.V.:directa al porter visitant Acevedo (89’).COMENTARI:El Farners va encadenar ahir a Vic la sisena jornada de lliga sense perdre i manté ben viva la flama de la remuntada cap als llocs de permanència. A la capital d’Osona, els de Santa Coloma van fer una molt bona primera meitat, que va començar de la millor manera possible ja que Guillem Cornellà va marcar un gol matiner (9’) en la primera ocasió del partit. El duel va fer un tomb en la segona part, quan el Vic va créixer i va exigir molt més al Farners en defensa. En l’últim quart, els de Lluís Padrós van patir de valent i no van poder evitar que Peque marqués l’empat. En el darrer instant, una falta al límit de l’àrea d’Acevedo va fer témer pel punt, però el resultat ja no es va moure.