Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Hem perdut l’equilibri”

Eusebio Sacristán demanava a l’equip que tingués més la pilota que a Bilbao, fonamental per crear més problemes al rival, i les intencions van durar mig partit a Sevilla. La primera meitat va ser equilibrada, amb un bon to dels gironins, però la segona va ser tota del Sevilla. I el tècnic no se’n va amagar. “En la primera part, crec que cada equip tenia el seu pla. Hem tractat d’imposar el nostre, i hi havia força igualtat. Ells tenien els seus moments i nosaltres, els nostres”, explicava el tècnic a la sala de premsa. “Hem entrat bé a segona part, però les dues ocasions seves, sobretot el penal, ens ho han complicat molt més tot. Ens hem hagut d’obrir més i ells han aprofitat més contres i espais. Han aconseguit controlar el partit, sobretot després del gol”, va reconèixer.

L’entrenador del Girona va lamentar no haver mossegat, sobretot amb l’ocasió de Stuani, en una primera part que li va agradar. “Hem jugat amb intenció. Amb la intenció de generar problemes al Sevilla quan teníem la pilota. Teníem el partit allà, en igualtat. A un rival d’un gran poder físic i tàctic i de molta arribada, l’estàvem controlant relativament bé. En la primera part, estàvem posant en pràctica tot el que havíem pensat que ens podia donar alguna cosa positiva. Llàstima que no haguem aconseguit marcar alguna de les ocasions, perquè hauríem estat més a prop.” Tot es va capgirar després del descans, sobretot arran del penal que va significar l’1-0. “Hem perdut l’equilibri quan ells s’han posat al davant”, va resumir.

El tècnic de La Seca va argumentar l’aposta per Valery en comptes de Granell al carril esquerre. “Enteníem que avui era millor poder jugar amb un lateral, amb un carriler, amb perfil també ofensiu que els pogués generar problemes per la banda. Enteníem que podíem ocupar millor la banda amb Valery, que està responent bé.” Eusebio va destacar el paper de l’escalenc: “Per ser el seu debut, ha tingut una bona actuació en un camp difícil. Estem contents amb ell, perquè és un dels recursos que hem tingut davant tantes baixes. Estic satisfet del seu rendiment sabent que el partit no era fàcil.” Valery va ser rellevat per Doumbia, en un canvi amb retoc de sistema que no va fer regirar el guió del partit. A més, l’ivorià va durar onze minuts al camp. “Té un cop fort, i veurem què passa pensant en el partit de divendres”, va dir Eusebio. Les dues derrotes seguides afegeixen pressió al partit de divendres contra el Getafe, l’últim abans del parèntesi de Nadal. “És important sobretot per canviar aquesta dinàmica dels últims partits just abans de l’aturada. Treballarem amb la mentalitat de sempre per merèixer la victòria. Ens hem de centrar al 100% en aquest partit i treballar-lo bé”, va sentenciar l’entrenador, que no va voler posar èmfasi a la necessitat de reforços en el mercat: “Divendres tenim un partit important. A partir d’aquí, analitzarem la situació de la plantilla i veurem les possibilitats que se’ns obren i que tindrem molt en compte.”

AMB EL 0-1

“Ens hem hagut d’obrir més, ells han aprofitat els espais i han controlat el partit”

LA PRIMERA PART

“Fèiem el que havíem pensat. Si haguéssim marcat, hauríem estat més a prop”

DUEL DE DIVENDRES

“És important per canviar la dinàmica abans de Nadal. Ens hi centrem al 100%”

VALERY

“Està responent bé. Estic content pel rendiment, sabent que no era un partit fàcil”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)