2a divisió A

El gol a la Unió, una qüestió de tothom

3a divisió. Tot i la falta d’encert dels puntes, el Figueres manté la bona dinàmica amb les aportacions dels mitjos i els defenses

El migcampista del Figueres Carles Tena va marcar diumenge a Cerdanyola el seu tercer gol de la temporada, que va servir perquè la Unió sumés un punt (1-1) i ja encadeni tres partits sense perdre. El cas del de Sant Boi de Llobregat no és aïllat en el conjunt figuerenc, i és que les aportacions golejadores dels migcampistes aquesta temporada està sent una constant que serveix per neutralitzar la falta d’efectivitat dels davanters. De fet, en aquests últims tres partits no ha marcat cap dels referents ofensius. Al camp del Santfeliuenc (3-4) els golejadors van ser el central Canal, per partida doble; Èric Ruiz, en pròpia porteria, i el migcampista Èric Torres, i en la victòria de diumenge següent contra el Vilafranca (2-1) les dianes van ser del mateix Èric Torres i del polivalent Pere Espuña.

Aquest curs la tendència també ha estat aquesta. I és que dels quatre davanters de l’equip, Ferrón, Álvaro, Sergio Álvarez i Pimentel, només els dos primers han vist porteria. Ferrón ha marcat tres gols però fa cinc jornades que no marca i Álvaro va marcar el seu únic gol en la derrota al camp del Sants (2-1). El que ha servit per compensar-ho és que els defenses acumulen cinc gols –tres Canal i un Sergi Romero i Carles Puig– i els migcampistes onze –Èric Vilanova, quatre; Tena, tres; Èric Torres, dos, i un Espuña i Ritxi Mercader.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)