2a divisió FEF

El Cornellà s’acosta a la zona d’ascens

Superiors. Els de Xavi Calm van oferir una bona imatge i van capgirar el gol de Teo (12’)

cornellà 3 ebre 1

CORNELLÀ:Ramón, Roman, Manu Torres, Goldar, Borja, Fall, Eloy Gila, Pep Caballé (Jaume, 87’), Esteve (Miguel, 90’), Agus Medina i Ricard (Héctor Camps, 79’).EBRE:Salva, Teo (Dani, 53’), Luca Ferrone, Michele, Jon Ander (Mainz, 38’), Gerrit, Víctor, Sandro (Kever, 72’), Raúl, Sergio Cortés i Tiago.GOLS:0-1 (12’) Teo. 1-1 (19’) Borja. 2-1 (33’) Goldar. 3-1 (67’) Manu Torres.ÀRBITRE:Martínez Montalbán.T.G.:al local Manu Torres i al visitant Luca Ferrone.COMENTARI:El Cornellà va ser superior a l’Ebre i va aconseguir tres punts que l’acosten a la zona d’ascens. El conjunt del Baix Llobregat va encaixar un gol d’hora, en una rematada de Teo (12’). Set minuts després, però, van igualar el marcador en una acció d’estratègia en un córner culminada per Borja. Amb l’1-1, els de Xavi Calm van imposar la seva llei i van ser molt superiors als aragonesos. Així, en el minut 33, Goldar va avançar els verds en una altra acció de pissarra en un servei de cantonada. El domini del Cornellà va continuar fins al final del partit i, ja en el segon temps, Manu Torres va sentenciar l’enfrontament amb una rematada de cap de Manu Torres (67’).