El Vilafranca resol l’enigma i torna al camí del triomf

Disputat. Tot i el penal fallat per Gestí, el degà penedesenc venç el xoc al final

SAN CRISTÓBAL 1 VILAFRANCA 3

SAN CRISTÓBAL:Lledó, Prado, Karim, Andreu, Edu, Sergi Martínez, Kevin, Chechu, Danny Elliott (Tom, 77’), Cabrera (Hassen, 83’) i Mario.VILAFRANCA:Miguel Ramos, Òscar Sierra, Sergi, Boira, Ignacio Rosillo, Gestí (Escamilla, 89’), Luca, Vadillo, Braima (Pol, 82’), Pelegrín i Joan.GOLS:0-1 (31’) Gestí. 1-1 (51’) Mario. 1-2 (86’) Pol. 1-3 (94’) Sergi.ÀRBITRES:Ariño Jiménez.T.G.:Als locals Cabrera i Karim, i als visitants Òscar Sierra i Pelegrín.PÚBLIC:Uns 200 espectadors al municipal de Ca N’Anglada.COMENTARI:Una derrota i un empat consecutiu no ha fet trontollar al Vilafranca, que ahir es va endur un triomf de mèrit a Ca n’Anglada. El San Cristóbal, amb una alineació inusual per les baixes, es va defensar en els primers minuts, en què va rebre un seguit d’ocasions visitants, com ara un xut de Vadillo al travesser. Gestí, en una centrada xut, va avançar l’equip d’Iván Moreno que, en el segon temps, va rebre una clatellada en forma de golàs de Mario. Els vallesans se sentien còmodes amb arribades clares de Danny Elliot, Cabrera i Tom que no van saber resoldre bé, i fins i tot Lledó va aturar un penal de Gestí. La remuntada va ser un fet possible, però, en els últims instants, una jugada aïllada per part de Pol va aplanar el camí del triomf al degà penedesenc, que Sergi, en un contraatac, va acabar certificant amb una diana en l’últim minut.