3a divisió FEF

La Fundació Grama relleva Toni Díaz pels mals resultats

3a divisió. El club admet que s’imaginava lluitant per cotes més altes i nomena el seu segon, Toni Rovira, entrenador interí

La Fundació Esportiva Grama va anunciar, ahir, el cessament del tècnic Toni Díaz en considerar que no s’està seguint la línia correcta per assolir els objectius que es van plantejar a principi de temporada. La junta directiva del club es va reunir al matí amb Díaz i es va determinar la seva destitució al capdavant del primer equip, tot i que encara s’ha de decidir si continuarà vinculat a l’entitat desenvolupant altres tasques. Amb 17 punts en la taula, els colomencs es troben en posicions de descens i acumulen tres derrotes i un empat les darreres quatre jornades. De forma provisional, Toni Rovira, segon tècnic de Díaz i preparador físic, es farà càrrec de la plantilla. La Fundació Grama arrencarà el 2019 enfrontant-se a dos rivals directes: el Castelldefels (19è) i l’Ascó (16è).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)