2a divisió FEF

Calavera, revelació a Lleida

2a divisió B. El jove mig, cedit pel Barça B en el seu primer any com a amateur, està tenint molt protagonisme al conjunt blau, que es beneficia del seu treball incansable a la medul·lar

Tot i que tota la plantilla del Lleida ha passat unes vacances tranquil·les gràcies al lideratge de l’equip, un dels futbolistes que les ha viscut més satisfet és el jove mig Josep Calavera, que va arribar a l’estiu cedit pel Barça B a la recerca de minuts i els ha trobat. El futbolista de Cabra del Camp és la gran revelació d’un equip en què han sobresortit en el primer tram de temporada força futbolistes. I és que, tot i viure la seva primera experiència fora del futbol formatiu, Calavera ha mostrat les darreres jornades una maduresa impròpia de la seva edat (19 anys) i s’ha afermat com a peça inamovible a la medul·lar gràcies al seu treball incansable. De fet, va fer el salt a la titularitat per la lesió de Marc Martínez i, des de llavors, encadena onze jornades formant part de l’alineació de l’equip. En la lliga, això sí, ha jugat sencers quatre partits.

Ell, en tot cas, està molt satisfet de com li van les coses. “Estic molt agraït al mister, al cos tècnic i als companys, que m’han ajudat molt i em fan créixer cada dia”, explica el futbolista blau, que promet continuar esforçant-se: “Ara el que he de fer és seguir treballant per tenir minuts i ajudar l’equip a sumar de tres en tres cada setmana.” L’objectiu que té Josep Calavera és aconseguir que el Lleida continuï encadenant jornades al capdavant de la classificació, un repte que sap que no és senzill: “Som el rival a batre i podem estar orgullosos, perquè tenim la responsabilitat de defensar el lideratge setmana rere setmana. Esperem que això pugui durar molt.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)