Reus

La Lliga i l’AFE volen ajornar el duel de Màlaga, que es jugarà

Reus. Xavi Bartolo no veu l’equip capacitat per competir si la situació no s’arregla aviat

La Lliga i l’AFE volen ajornar el partit de demà entre el Màlaga i el Reus, per donar temps al club roig-i-negre per resoldre la seva delicada situació, amb impagaments i una plantilla amb només dotze jugadors amb fitxa. La RFEF, però, no va acceptar ahir la petició de la Lliga, mentre que caldrà esperar a avui per saber com resol la demanda, amb el suport dels jugadors del Reus, de l’AFE, feta efectiva ahir al vespre. Tot fa pensar, però, que el partit es jugarà.

Mentrestant, Xavi Bartolo, que no veu motius per suspendre el partit, demana als jugadors que s’ho pensin bé abans de prendre qualsevol decisió i, tot i que entén que l’AFE defensi els futbolistes, recorda que hi ha més actors implicats, com ara els tècnics i els treballadors, tant o més perjudicats per tot plegat. Bartolo admet que si la situació no s’arregla l’equip no està en condicions de competir fins al final. “No enganyaré a ningú, no sé si aquest projecte tindrà una o vint-i-tres jornades més”, va afirmar ahir el tècnic del Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)