3a divisió FEF

Els bons números a domicili mantenen l’Ascó fora del descens

3a divisió. Els verds afronten ara una ratxa de sis enfrontaments seguits com a locals

Candidat a l’inici de curs a lluitar per la promoció d’ascens, no està sent una temporada gens senzilla per a l’Ascó. Les obres pel canvi a una gespa híbrida que es van allargar fins ben entrat el curs i la multa de la Seguretat Social que condicionarà el pressupost de l’any que ve han marcat una temporada en què tampoc ha sortit res bé en l’àmbit esportiu. L’equip està immers en la lluita per la salvació des de les primeres jornades i sobreviu fora del descens gràcies als seus bons números a domicili. De fet, ha sumat 19 dels seus 20 punts com a visitant, però ara li toca afrontar una ratxa de sis partits seguits al municipal.

“Són molts factors que expliquen la nostra mala ratxa com a locals. Jugar a casa t’obliga a portar la iniciativa i els rivals arrisquen menys”, diu el tècnic Javi García, que veu aquesta sèrie de partits al seu estadi com una bona oportunitat, encara que amb recel: “És una arma de doble tall; el primer partit serà molt important. Hi tenim fe, però si no guanyem aviat ens pot començar a entrar una mica de psicosi.” Amb tot, els quatre punts sumats les darreres dues jornades donen certa tranquil·litat a l’equip, que sap, això sí, que haurà de lluitar fins al final: “Tenim clar que encara queda molt de camí, però els dos últims resultats ajuden a fer que els jugadors creguin en el missatge i en la feina que s’està fent. Va costar, però estem mentalitzats que la nostra lluita és a baix.”

LA XIFRA

Tenim clar que encara queda molt de camí, però els últims resultats ens ajuden a creure-hi
Javi García
entrenador de l’ascó
19
punts
ha aconseguit l’Ascó a domicili, per només un a casa, si bé és cert que els verds han jugat cinc partits més a fora.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)