Territorial

La mala ratxa toca fons

Divisió d’honor juvenil. El Girona perd a Reus per un gol en l’últim instant i queda despenjat de la part alta de la classificació

reus 1 girona 0

REUS:Parra, Genís, Grifi, Andy, Sergio (Arny, 70’), Youssef, Imad (Hugo, 81’), Llop (Rubio, 81’), Dueso, Espi i Reyes (Jan, 85’).GIRONA:Torra, Pablo, Sergi Bas, Pau Resta, Víctor, Ivan, Miguel, Pep Piany, Ilyas (Duba, 85’), Sama (Tortosa, 58’) i Muñi (Rashid, 81’).GOLS:1-0 (94’) Espi.ÀRBITRE:Ariño Jiménez.T.G.:als locals Genís, Grifi i Imad; i al visitant Miguel.

19 1 6 12 13 32

El Girona va agreujar la crisi de resultats de les últimes jornades amb una derrota per la mínima i en l’últim instant al camp del Reus en el primer partit de l’any. Als d’Àlex Marsal els va passar el mateix que en la primera volta contra els roig-i-negres, i és que després de dominar durant tot el partit i tenir les millors ocasions van ser els reusencs els que es van endur la victòria aprofitant en l’última jugada una de les poques ocasions que van tenir.

Un dels grans problemes del Girona aquesta temporada és que li falta contundència en atac i ahir es va comprovar. Després d’uns primers minuts de tempteig en què cap dels dos equips va agafar el control, el Girona va començar a dominar el partit de dalt a baix però no va trobar el camí del gol. En la primera part li va faltar profunditat per generar ocasions, i és que no va tenir ni una ocasió clara, mentre que en la segona part li va faltar encert per transformar en gol les que va tenir. Un xut alt de Sama i un altre al travesser de Muñi en el primer quart d’hora de la segona part van ser les ocasions més clares.

En els últims minuts el Girona va perdre el seu millor home, Ilyas, que es va dislocar l’espatlla, i en el 94’ el Reus va colpejar aprofitant un córner que va anar a parar al segon pal a Espi, que no va perdonar amb l’1-0 definitiu.