2a divisió FEF

La imbatibilitat, intacta

Sense gols. El Cornellà manté la seva solidesa i allarga la seva ratxa a vuit partits seguits sense perdre i tres sense encaixar cap diana

atl. llevant 0 cornellà 0

ATLÈTIC LLEVANT:Cárdenas, Shaq, Genís, Víctor Mongil, Álvaro Moreno, Soler (Pepelu, 62’), Joan, Joel (Cantero, 66’), Juan Delgado (Eneko, 81’), Arturo Molina i Manu Viana.CORNELLÀ:Ramón, Roman, Héctor, Goldar, Borja, Fall (Uche, 79’), Eloy (Abde, 90’), Pep, Jaume (Gaspar, 74’), Agus i Leo.ÀRBITRE:De Ena Wolf.T.G.:als locals Joel i Arturo Molina; als visitants Fall i Uche.

El Cornellà continua com una locomotora imparable en la zona alta de la classificació encadenant la vuitena cita sense caure derrotat. Ahir, se li va complicar el partit a Bunyol contra l’Atlètic Llevant, ja que no va poder concretar les accions ofensives que va generar però, almenys, va aprendre a amarrar el punt en bona part gràcies a l’actuació final del porter visitant, Ramón.

El sentinella verd ja va actuar en els primers instants amb dues aturades de mèrit, tot i que el Cornellà també va estar a punt de marcar en dues oportunitats de Jaume Pascual. Mongil ho va intentar amb un servei desviat i a partir d’aquí, en els darrers instants de l’enfrontament, el filial del Llevant es va poder emportar els punts amb un xut d’Arturo Molina i una rematada de Cantero que l’excepcional Ramón va aturar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)