Territorial

La Jonquera no pot aturar Javi Revert

1a catalana. Els de Jordi Boix no van poder remuntar els dos gols del davanter del Tona

la jonquera 1 tona 2

LA JONQUERA:Lobato, Puol, Miquel Joan, Masó, Albert Genís (Bruno, 46’), Barco (Pere Compte, 46’), Marc Bech, Pol Compte, Moñino, Ibu i Nil (Enric Genís, 75’).TONA:Charly, Ot, Abad (Roura, 53’), Pol Coll, Eveli, Mendo, Javi Revert (Ren, 89’), Trulls, Èric Juvanteny, Nil (Guárdia, 88’) i Iván Fernández.GOLS:0-1 (13’) Javi Revert. 0-2 (54’) Javi Revert. 1-2 (76’) Pol Compte.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.
T.G.:
Als locals Pujol, Moñino i Pol Compte; i als visitants Charly i Iván Fernández.
T.V.:
Per doble groga al visitant Trulls (60’).
COMENTARI:
Dos gols de Javi Revert van ser decisius per a un efectiu Tona. En una de les poques ocasions del primer temps, els osonencs es van avançar mitjançant l’exdavanter del Figueres i el Palamós i després de la represa van ampliar distàncies, de nou, amb un gol del mateix protagonista. A partir de llavors, els locals van passar a dominar el partit, sobretot arran de l’expulsió de Trulls per doble groga. Pol Compte va retallar distàncies i Bruno i Pujol van disposar d’un parell d’ocasions per empatar, però al final els punts van marxar cap a Tona. Després de sumar només una sola victòria en les últimes nou jornades, La Jonquera cau a la zona perillosa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)