Girona

La dansa de Doumbia

Revitalitzat. El davanter ivorià aspira a acostar-se a la versió oferta a Suïssa i Rússia, impulsat per l’heroic gol de la copa al Wanda i per la convincent actuació de diumenge en la lliga al Villamarín

Seydou Doumbia treu el cap per primera vegada des que és al Girona. El davanter ivorià, aterrat després d’una pobra campanya passada a l’Sporting Club de Portugal, no havia ofert encara en els quatre mesos que encadenava al club blanc-i-vermell res d’aquella versió que havia meravellat a Suïssa i Rússia no fa tant, però el futbol no s’atura i pot canviar d’un dia per a l’altre. Amb poques oportunitats, discutit en les darreres aparicions que havia tingut a Montilivi, centre dels murmuris de part del públic quan intervenia, el pessimisme envoltava la seva figura, i la situació s’entreveia difícil de revertir, però en una setmana ha fet passos per aconseguir-ho.

I és que, impulsat pel salvador gol al Wanda Metropolitano, diumenge, al Benito Villamarín, amb la confiança d’Eusebio, va fer una convincent actuació i va ser determinant en les dues dianes de l’equip; en la primera, d’Aleix García, i la segona, obra seva. “Va ser una llàstima perquè, amb la victòria, la celebració hauria estat magnífica, però no va poder ser i tocarà esforçar-se en els entrenaments per ser més forts”, va explicar ahir el davanter als mitjans oficials del club gironí.

El punta, en la retina del planeta futbol per les seves campanyes al Basilea –on va marcar 21 gols en la temporada 2016/17– i al CSKA de Moscou –on en el lustre que va jugar-hi va tenir un curs amb 33 dianes, el 2011/12–, aspira a acostar-se a aquell nivell. “Sempre es pot progressar, com ha dit l’entrenador, es tracta de treballar, de continuar evolucionant i de guanyar partits”, va indicar l’africà, que ha disputat 479 minuts, entre lliga i copa amb l’equip gironí, dels quals només ha coincidit 65 amb Stuani. “Crec que no és difícil que ens puguem entendre. Ell és un golejador, com jo, i per tant ens podem entendre perfectament. És cert que quan hi ha dos golejadors en un equip ocupar una posició atacant és més complicat”, va manifestar.

Il·lusió per la copa

Heroi en la copa, Doumbia es va mostrar esperançat a poder seguir endavant en la competició. “Em va donar molta alegria marcar aquest gol històric, però el més important va ser classificar-nos per entrar en la història”, va assegurar el 22 del conjunt blanc-i-vermell. “L’equip va aconseguir aquest somni, però això encara no ha acabat, ara toca el Real Madrid i hem de continuar treballant per donar més”, va insistir el davanter, que somriu i vol seguir ballant, com va fer a Sevilla després de marcar. “És una dansa del meu país. Ariel Sheney, que és un cantant ivorià, ha creat aquesta dansa, m’agrada molt i per això la ballo”, va aclarir sobre una celebració que espera repetir.

LES FRASES

Sempre es pot progressar, com ha dit l’entrenador, es tracta de treballar, de continuar evolucionant i de guanyar partits

LA SITUACIÓ

Hem aconseguit el somni de ser a quarts de la copa, però això no ha acabat, ara toca el Real Madrid
Seydou Doumbia
DAVANTER DEL GIRONA

LA DADA

El jugador havia estat al centre de la crítica en les seves darreres aparicions a Montilivi
21
gols
va marcar el davanter ivorià fa dos cursos (2016/17) amb el Basilea, 20 en la lliga i 1 en la Champions League.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)