2a divisió FEF

Turbulències al Segrià

2a divisió B. Un penal fallat enfronta els dos màxims golejadors de l’equip, Pedro Martín i Juanto, i els mals resultats (un punt dels últims 9) obren un període de reflexió sobre Albadalejo

En només tres partits, l’ambient a Lleida s’ha girat com un mitjó. El conjunt del Segrià, que, d’altra banda, sempre ha tirat endavant entre les turbulències i els dubtes, va encadenar el tercer partit sense guanyar, un registre pobre per a un equip que vol aspirar al primer lloc. A més, el xoc contra l’Espanyol B va provocar un conflicte important entre les dues estrelles i màxims golejadors de l’equip, Juanto Ortuño i Pedro Martín, per culpa d’un penal. Tot plegat ha obert un període de reflexió interna en el club que inclou també la figura de l’entrenador, Gerard Albadalejo, segons va publicar el diari Segre aquesta setmana.

Juanto Ortuño va provocar un penal amb 2-0 en el marcador. Després d’una discussió amb Pedro Martín, que també el volia xutar, Juanto el va acabar executant i fallant. Martín, visiblement enrabiat, es va jugar l’expulsió en dues ocasions i va obligar Albadalejo a substituir-lo. L’ambient enrarit es va contagiar al partit, en què l’Espanyol B va acabar executant la remuntada i el Lleida va acabar perdent un partit a casa que tenia a la mà (2-3).

Declaracions

El malestar no es va acabar amb el xiulet final ja que l’intercanvi de declaracions va tensar encara més la corda. El tècnic, Albadalejo, va dir que hi ha un ordre establert en els penals i que Pedro Martín és l’encarregat d’executar-los. “Si el mister ho ha dit, és que és així, és ell qui mana”, va dir Pedro Martín.

Juanto, en canvi, va desmentir-ho: “Que jo sàpiga, no hi ha un ordre de llançadors de penal.” “Crec que l’equip ha d’estar per sobre d’això i no enfadar-nos per ximpleries [...]. Som un equip amb experiència, amb molts partits a l’esquena. Enfadar-nos per aquestes coses és de nens”, hi va afegir el davanter murcià.

Reunions internes i preocupacions per les lesions

Tot plegat ha generat un període de reflexió dins de l’entitat perquè la imatge de l’equip no va ser la millor i perquè els resultats han descavalcat el Lleida de la lluita pel primer lloc. Segons ha publicat el diari Segre, la junta directiva ha demanat explicacions a la plantilla i el cos tècnic i hi ha dubtes sobre la figura de l’entrenador, Gerard Albadalejo, sense descartar un futur relleu.

Els resultats han de millorar però les lesions no acompanyen. El porter Pau Torres es va perdre el darrer partit per lesió, i ahir el club va confirmar que Alpha i Trilles seran operats per una lesió de menisc i del peu, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)