Reus

La incertesa es manté

Reus. El club roig-i-negre està en espera de la resolució del jutge de disciplina social de la Lliga després de la venda d’última hora mentre els futbolistes desconfien de l’operació

A Reus van respirar alleugerits quan dilluns es va anunciar l’acord de venda del club als inversors nord-americans Russell Platt i Clifton Onolfo, però encara hi ha incerteses i molta feina a fer. D’entrada, el club roig-i-negre té temps encara avui per presentar tota la documentació de l’operació al jutge de disciplina social de la Lliga, ja que està obert el període d’al·legacions per l’expedient disciplinari que pesa sobre el Reus pels impagaments i els retards, que en els propers dies s’ha de resoldre. El club roig-i-negre ha de demostrar que el projecte dels nous propietaris és sòlid i viable i que assumeixen tots els impagaments pendents. El Reus ha de presentar uns números molt solvents, ja que la Lliga està molt molesta amb el club roig-i-negre i considera molt greus les faltes que ha comès fins ara. De fet, l’amenaça d’exclusió continua latent –el jutge instructor, que va ser l’encarregat de redactar l’expedient, proposa al jutge de disciplina social una sanció de cinc anys d’expulsió del futbol professional–, tot i que la nova entrada de capital a l’entitat del Baix Camp hauria de canviar les coses. Caldrà veure si tot plegat acaba amb una sanció econòmica o es manté la intenció de la Lliga d’expulsar el Reus. També ha de donar el vistiplau a la venda el Consell Superior d’Esports, que espera notícies del club reusenc.

L’ambició dels nous propietaris, que parlen d’un estadi per a 18.000 espectadors i de consolidar l’equip a segona A “i més enllà”, no ha impressionat els futbolistes del Reus, que mantenen l’escepticisme i desconfien de la fiabilitat del projecte. La plantilla roig-i-negra, que va tornar ahir als entrenaments després de dos dies de descans, es va reunir amb advocats especialistes en dret en el món de l’esport per assessorar-se sobre el nou escenari, sobretot els que fa dies que es mouen per buscar un nou equip i mantenen la intenció de deixar el Reus. I és que, si es confirma la millora de la situació del club, els serà més complicat abandonar-lo.

De moment, si la situació no es desencalla d’una manera ràpida els propers dies, el partit que el Reus ha de jugar diumenge al migdia al camp de l’Albacete també s’ajornarà.

PROCÉS

El CSE i la Lliga han de validar la documentació, amb l’amenaça d’exclusió viva

INQUIETUD

Alguns jugadors s’havien mogut per deixar el club i encara voldrien fer-ho si poden
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)