2a divisió FEF

Allau de sancions a Peralada

2a divisió B. El comitè sanciona a Moha amb dos partits per la vermella que va veure a Olot per insultar a l’àrbitre. Giorgi i Iago López, amb cinc grogues, tampoc jugaran aquest diumenge

La derrota a Olot li va sortir molt cara al Peralada, i és que a part del cop anímic el partit va deixar un reguitzell de baixes en forma de sanció. La més greu serà la de Moha, que va veure la vermella després del xiulet final per insults al col·legiat canari Barrera Santana, que a l’acta va reflectir el següent: “Joder, es que si das la falta tienes que dar el córner, ¡coño! ¡Me cago en tu puta madre!”. Per aquestes desconsideracions greus el comitè, en la reunió d’ahir, va imposar una sanció de dos partits al davanter senegalès, que no podrà jugar aquest diumenge al camp del Conquense ni tampoc a casa contra el Barça B. Amb la seva baixa Chicho perd un actiu important, i és que tot i haver jugat només un partit de titular Moha ha estat un revulsiu important per al Peralada en els minuts finals de partit. Tot i això, que només li hagin caigut dos partits és una bona notícia.

Dos per acumulació

A banda de la llarga sanció a Moha el comitè va confirmar ahir les sancions d’un partit a Iago López i a Giorgi, que diumenge al municipal d’Olot van veure la cinquena amonestació del curs. D’aquesta manera Chicho perd dos homes importants més –Iago López és el tercer jugador més utilitzat de la plantilla i Giorgi ha estat titular en 11 de les 21 jornades disputades– per al partit a la Fuensanta d’aquest diumenge. De fet, el tècnic gironí segurament tindrà molts problemes per completar la convocatòria, i és que entre les sancions i els jugadors amb dinàmica del primer equip no tindrà 18 jugadors disponibles. De fet, a Olot ja va haver de convocar el juvenil del Peralada –que competeix a preferent– Marc Grau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)