Territorial

Una bona prova per a gironins i colomencs

1a catalana. El líder, el Girona C, mesurarà la seva fortalesa contra un Farners competitiu i molt perillós per la necessitat de punts

El duel de la demarcació de la jornada 19 serà el que enfrontarà avui (12 h) el Girona C i el Farners. Els gironins són líder però en els darrers partits la dificultat per puntuar ha anat en augment. Al davant tindran un Farners que, malgrat el creixement i la capacitat per competir a tot arreu, encara es troba en descens. A la mateixa hora, les 12 del migdia, el Palamós visita el camp del Sant Joan de Montcada, un rival amb una gran necessitat de punts i que sempre complica les coses quan exerceix de local. A les 11.45 h, el Lloret juga a Tona, on destaca el bon moment d’efectivitat de Javi Revert. A les 12.30 h, la Jonquera té un desplaçament important en la lluita per eludir el perill a la part baixa i intentarà sumar al camp de la Guineueta.

La jornada acabarà aquesta tarda (16.30 h) amb el duel entre el Llagostera B i el Vic. Els llagosterencs encadenen dues victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)