3a divisió FEF

El Llagostera, de les sensacions als resultats

3a divisió. L’equip d’Alsina vol transformar la bona imatge contra l’Hospitalet en un triomf balsàmic al camp del Santfeliuenc (18 h)

L’inici d’any ha estat exigent a Llagostera i això s’ha traduït en una victòria, un empat i una derrota en els tres partits de lliga jugats aquest 2019. Fa una setmana, contra l’Hospitalet, el gol de la derrota (0-1) va arribar de penal i en l’últim sospir i va suposar perdre el lideratge de la lliga. “Va ser un cop dur, però més enllà del resultat, les sensacions van ser més bones que en els anteriors partits. Al camp del Santfeliuenc hem de donar continuïtat a aquesta millora i que es tradueixi en una victòria”, destaca Oriol Alsina, que també té clar que la visita a les Grases no serà ni còmoda ni fàcil. “És un equip amb jugadors molt competitius, que lluiten molt. En l’últim partit van vendre molt cara la seva pell a Terrassa –derrota per 1-0–, i estan en un bon moment de joc”, diu l’entrenador dels del Gironès. I és que el rival del Llagostera s’ha mostrat com un os dur de rosegar al seu terreny de joc, on només ha perdut tres dels deu partits que hi ha disputat.

Abans de l’ensopegada a Terrassa, el Santfeliuenc havia encadenat tres victòries que li han donat ales en la zona baixa de la taula. En la primera volta, els d’Andrés González ja van fer suar de valent el Llagostera, que només va poder vèncer per 1-0 gràcies a una genialitat de Pitu.

Per a aquest partit, Oriol Alsina tindrà tots els efectius a la seva disposició a excepció del lesionat de llarga durada Jordi Maymí.

LA PRÈVIA

Al camp del Santfeliuenc hem de donar continuïtat a la millora del joc contra l’Hospitalet i que es tradueixi en una victòria
És un rival molt competitiu i que està en un bon moment de forma i de joc. Serà molt difícil
Oriol Alsina
entrenador del Llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)