3a divisió FEF

El Figueres necessita un pas més a Castelldefels

3a divisió. Després de tres empats consecutius, els de Joan Esteva volen tornar a sumar de tres en tres contra un rival potent en atac

Amb un bon marge de seguretat respecte al descens, el Figueres encadena tres jornades d’empats que l’han deixat encallat en la zona mitjana baixa de la classificació. En l’objectiu de lligar al més aviat possible la permanència, la Unió afronta un repte important aquesta setmana amb la seva visita a Castelldefels (12 h), rival que s’ha reforçat en les últimes setmanes i que de mica en mica va aixecant el vol des de la zona perillosa. “És un rival complicat, amb jugadors de molta qualitat sobretot en la part ofensiva. Serà important no perdre pilotes en llocs delicats perquè el Castelldefels sap treure molt profit dels contraatacs i aprofitar els espais que li deixa el rival”, explica el tècnic figuerenc Joan Esteva.

Esperant reforços

Amb les baixes dels lesionats Èric Torres, Vilanova i Joan Pons, i el dubte de Ferrón, el Figueres va molt curt d’efectius a Castelldefels: “És una situació que ja ens ha afectat en els últims partits. S’ha competit sempre, però també hem de tenir clar que per afrontar la segona volta amb més garanties s’hauria de cobrir les diverses baixes que hem tingut darrerament.”

LA PRÈVIA

El Castelldefels té molta qualitat en atac i sap treure molt profit dels espais que li deixa el rival
Joan Esteva
Entrenador del Figueres
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)