2a divisió FEF

Encara s’ha de remar molt

2a divisió B. El Peralada, ple de baixes, perd per la mínima al camp del Conquense, que és més efectiu en un partit amb poques ocasions dels dos equips

conquense 1 peralada 0

CONQUENSE:Marqueta, Márquez, Iborra, Parera, Jon, Maxi, Ivan Rubio, Luis Hernaiz (More, 7’), Agi (De Pedro, 67’), David Rodríguez i Jorge (Gerica, 70’).PERALADA:Suárez, Bueno, Jordan (Mario, 46’), Teo, Ferraresi, Montes, Rober, Kilian (Paco López, 91’), Jofre (Marc Grau, 79’), Andzouana i Pau Miguélez.GOLS:1-0 (13’) Márquez.ÀRBITRE:Garcelán Docio.T.G.:als locals Iborra, More i De Pedro; i al visitant Pau Miguélez.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

Amb moltíssimes baixes i sense cap davanter nat el Peralada va perdre el segon partit consecutiu a la Fuensanta, on va topar amb un Conquense que després de vuit jornades sense guanyar va tocar l’èxit aprofitant la primera i, gairebé, única ocasió que va tenir en tot el partit. Els xampanyers en van tenir alguna més, tampoc gaires, però no van tenir l’encert necessari per sumar alguna cosa. Tot i això, els de Chicho continuen fora de la zona de descens.

El Peralada va confirmar que tenia un dia de pega en els primers minuts. En part, la culpa va ser de l’encert del Conquense, que va ser capaç d’obrir la llauna en la primera arribada de perill que va tenir. Márquez, al segon pal, va rematar una centrada molt passada i va superar Suárez (13’). Amb el marcador a favor els locals van cedir la iniciativa al Peralada. Amb el control de la possessió els xampanyers van tancar els locals al seu camp, però els va faltar verticalitat en els últims metres per generar perill. De fet, l’única ocasió clara de la primera part va arribar a pilota aturada, quan Jordan va rematar de cap a la sortida d’un córner però va topar amb Marqueta, que va treure una mà impressionant.

Per intentar trobar aquesta verticalitat Chicho va fer entrar en el descans Mario –va jugar amb febre– en detriment de Jordan. Va funcionar, i és que el primer quart d’hora de la segona part va ser dels millors dels xampanyers, ja que van arribar en dues ocasions amb perill a la porteria de Marqueta. En la primera (54’) Montes no va poder definir després de rebre de Rober Sierra i en la segona (58’) Mario va rematar desviat una centrada d’Andzouana després d’una bona jugada col·lectiva.

Va ser un oasis, i és que des de llavors va passar poca cosa més. De fet, el Conquense va tenir possibilitats de fer el segon després d’un error en la sortida de pilota, però es va embolicar la jugada i David Rodríguez va xutar als núvols (65’). Poc després, en el 71’, Marqueta va tornar a aparèixer per aturar un xut de Mario en l’última arribada perillosa que va tenir el Peralada, que en els últims minuts es va quedar sense gaire gas per buscar el gol i només el marcador ajustat va fer mantenir la tensió del partit, amb un Conquense apostant per regalar la possessió i controlar, amb molt encert, els atacs visitants fins al final.

Hem estat superiors però el que ha decidit el partit ha estat l’efectivitat i en això ells han estat millors que nosaltres
A banda de l’encert hem fet un partit complet i tots hem estat més que compromesos
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

Marc Grau i Paco López debuten amb el Peralada

Amb totes les baixes que tenia Chicho per afrontar el partit el que estava clar és que la convocatòria del Peralada no seria de 18. Paik, Valery i Pachón no van ni viatjar perquè estan en dinàmica del primer equip, Soni està lesionat i li queden un parell de setmanes per recuperar-se i Giorgi, Iago López i Moha estaven sancionats.

A més, a tots aquests problemes, s’hi va afegir que Mario va tenir febre la nit abans del partit i per això va quedar fora de l’alineació inicial –va entrar en la mitja part. De fet, l’extrem va ser l’únic jugador de camp de la plantilla del Peralada a la banqueta i va estar acompanyat d’una combinació ben curiosa amb dos porters, Vito i Marcel –vestit de jugador–, un juvenil del Girona, Paco López, i un juvenil del Peralada de preferent, Marc Grau. De fet, els dos juvenils van tenir l’oportunitat de debutar. Marc Grau va jugar els últims 11 minuts i Paco López va entrar en l’afegit per substituir Kilian, que es va dislocar l’espatlla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)