2a divisió A

Ruibal demana pas

El protagonista de la jornada. El davanter sallentí marca per segona jornada consecutiva assentant-se, en el seu any de debut a la segona divisió, en el futbol professional

Tot i que als equips catalans no els hi estan anant bé les coses, els jugadors del país estan donant una passa endavant en la segona divisió. Molt especialment els davanters catalans, amb Enric Gallego –ja a primera divisió– liderant la taula golejadora però també amb el badaloní Álvaro Vázquez (Saragossa) o el sallentí Aitor Ruibal (Rayo Majadahonda). Precisament l’exjugador de l’Hospitalet o el Cornellà demana pas en la taula golejadora després de dues dianes en els dos últims partits que, si bé no han servit perquè el seu equip surti de la zona baixa, sí que han posat els ciments per a la recuperació de l’equip madrileny.

“Els gols estan arribant ara [en porta cinc en la temporada] però crec que he estat a un bon nivell i no he baixat en cap moment. És cert que els davanters del gol vivim d’això però jo estic satisfet amb el nivell general”, diu Aitor Ruibal que debuta aquesta temporada a la categoria de bronze. El sallentí ha arribat a l’elit, amb 22 anys, a partir d’un conducte diferent, mai ha trepitjat un filial (en categories inferiors ha jugat al Sallent, el Manresa i el Cornellà) i va donar el salt des de l’Hospitalet fins el filial del Betis que aquest curs l’ha cedit a segona divisió. “Han estat moltes hores d’esforç, sacrifici, lluita. Molts quilòmetres en cotxe i, per tant, jugar al futbol professional és un orgull per a mi”, diu. Ara mateix, té contracte amb el Betis però els verd-i-blancs tenen opció d’ampliar-lo o deixar-lo lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)