2a divisió FEF

Kilian, com a mínim un mes de baixa per la lesió a l’espatlla

2a divisió B. El Peralada suma a la llista de baixes la del carriler, que podria estar fora uns dos mesos si finalment s’ha d’operar

Una de les pitjors notícies de la derrota del Peralada a la Fuensanta contra el Conquense (1-0) va arribar en una de les últimes jugades del partit, quan el carriler esquerre Kilian Duran es va dislocar l’espatlla i va haver de deixar el terreny de joc.

El més preocupant és que el badaloní s’afegirà en les pròximes setmanes a una llista de baixes que cada vegada és més llarga, i l’únic dubte que queda és veure quants partits s’haurà de perdre. I és que el club i el jugador decidiran en els pròxims dies, segons com evolucioni la lesió, si ha de passar pel quiròfan o no. En el cas que el tractament conservador funcioni, Kilian es perdrà unes quatre o cinc setmanes, però si ha de passar per la sala d’operacions el temps de baixa es podria doblar i no jugaria fins a finals del mes de març o ja a l’abril.

Amb aquesta baixa la plantilla xampanyera queda tocada, i és que Kilian ha jugat disset partits aquest curs i ara, com a carrilers, Chicho només disposa de Iago López, que diumenge estava sancionat, i Andzouana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)