3a divisió FEF

A Llagostera, les alarmes desconnectades

3a divisió. El porter Marcos analitza el sotrac dels del Gironès i destaca que l’equip treballa bé i està preparat per a la reacció

Una victòria en els últims cinc partits i un balanç de 5 punts de 15 de possibles han frenat un Llagostera que durant la primera volta va excel·lir. La darrera sèrie de tres jornades sense guanyar –dos empats i una derrota– li ha fet perdre el lideratge i ha permès que els perseguidors se li acostin. Malgrat aquest sotrac, el vestidor llagosterenc està convençut que el camí per tornar a guanyar està ben traçat i així ho expressa un dels homes més importants de la plantilla, el porter Marcos: “Estem vivint aquest moment amb tranquil·litat. En una temporada tan llarga costa molt mantenir el nivell tan alt que hem mostrat durant tota la primera volta. Sabíem que arribarien moments difícils però no tinc cap dubte que, amb la feina que estem fent, el Llagostera tornarà a competir i a guanyar com ha fet tot el curs.” Marcos continua tenint un paper destacat al terreny de joc, amb aturades espectaculars i també decisives.

EL PROTAGONISTA

En una temporada tan llarga costa molt mantenir el nivell tan alt exhibit en la primera volta
Marcos Pérez
Porter del llagostera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)