Territorial

Un encontre en una altra galàxia

1a catalana. Dominadors clars de les dues primeres posicions, el Vilassar i el Girona C es troben aquest diumenge amb el lideratge en joc. En el cas dels gironins, serà una gran oportunitat per posar a prova el potencial exhibit fins ara

El Girona C i el Vilassar de Mar han obert un forat de 10 punts amb el tercer classificat. La distància en la taula amb la resta de competidors, però, ha anat acompanyada d’un intens estira-i-arronsa en les dues primeres posicions entre gironins i maresmencs: el filial dels de Montilivi ha estat líder en 12 jornades, mentre que el Vilassar ho ha estat només en dues. La distància entre els dos grans dominadors de la lliga sempre ha estat curta –el Girona C va aconseguir 5 punts de marge màxim en la jornada 15–, i en els últims partits aquest avantatge s’ha eixugat.

Diumenge, en el partit que jugaran al Xevi Ramon de Vilassar (12 h), els equips d’Àxel Vizuete i Alberto Aybar, Peque, es veuran les cares separats per només un punt. Una victòria dels gironins els donarà més aire al capdavant de la lliga, mentre que els vilassarencs aspiren a tornar al lideratge vuit partits després.

Joventut a la banqueta

El duel entre el primer i el segon classificat també serà l’enfrontament entre dos dels entrenadors més joves de la categoria. Àxel Vizuete –36 anys– i Alberto Aybar –amb 37– estan guiant amb èxit els seus respectius projectes esportius al Maresme i al Gironès. En els dos casos es tracta de dos exfutbolistes amb una dilatada trajectòria als terrenys de joc en categories com ara la 2a divisió B i la tercera, i que ben d’hora van veure que el seu lloc un cop penjades les botes era a les banquetes. Aybar va tancar l’etapa de futbolista al Vilassar mateix, i després de l’estrena com a tècnic a Mataró el curs passat ha agafat les regnes de l’equip en què va jugar sis temporades. Pel que fa a Vizuete, el debut com a entrenador, el va fer a Banyoles i, després de passar per la Jonquera –que va pujar a tercera divisió–, s’incorpora al club de Montilivi, on encapçala un projecte molt potent i ambiciós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)