2a divisió FEF

Només importa el futbol

Superació. El Peralada, amb una plantilla de mínims per les baixes i la mala planificació, rep el Barça B (12 h) disposat a demostrar que sobre el terreny de joc pot guanyar a qualsevol equip

Després de superar un mercat d’hivern convuls en què la secretaria tècnica ha deixat la plantilla en estat crític pels pocs efectius de què disposa, el Peralada ja només es pot centrar en el que passi al camp, i en aquest sentit els de Chicho no volen patir cap desconnexió i tenen entre cella i cella sumar els punts necessaris per la permanència com més aviat millor. Avui, tot i que no serà gens senzill, tenen una oportunitat de sumar tres punts més al municipal, on últimament l’equip ha rendit d’allò més bé, contra un Barça B (a les 12 h, per Esport3) que no vol deixar escapar el tren de la promoció d’ascens. “Rebem el millor filial que et pots trobar i això genera una il·lusió molt especial perquè segur que veurem un gran partit. Necessitem l’ajuda de tothom perquè ens trobarem un rival dificilíssim, amb jugadors d’un nivell altíssim que aspiren en un futur a ser dels millors del món. Si volem guanyar, és evident que haurem de mostrar la nostra millor versió”, valora el tècnic del Peralada, conscient que, després de les dues últimes derrotes a domicili –contra l’Olot i el Conquense–, no sumar avui podria suposar tornar a caure a les brases: “Vam fer un partidàs a Olot i a Conca, després d’una setmana molt difícil, vam abaixar una mica el nivell però no ens mereixíem perdre. Ens hem de centrar a recuperar les bones sensacions i seguir creixent com ho estem fent en aquesta situació complicada.”

El cert és que el duel entre les dues plantilles més joves de la categoria promet, perquè, més enllà dels condicionants, el Peralada ha demostrat que no té res a envejar a cap equip i té molt clar quin camí ha de seguir per guanyar un dels aspirants. “El nivell del Barça és màxim i per tenir possibilitats haurem de defensar molt bé, intentant que no es puguin associar i organitzar el joc perquè si no et maten. No és un equip amb una sola arma perquè tenen desequilibri a les bandes i uns interiors de moltíssima qualitat, però si no els deixem trobar els seus mecanismes i els incomodem tindrem moltes coses a dir per aspirar a guanyar el partit”, analitza Chicho, que no pot fer res més que resignar-se davant l’allau de baixes que té un partit més. Soni continua lesionat; Boselli, un dels nous fitxatges, està amb la selecció de l’Uruguai, i fins a quatre jugadors –José Aurelio Suárez, Paik, Pachón i Valery Fernández– han viatjat amb el Girona per jugar aquesta tarda a Eibar. Els nouvinguts Maxi Villa i Baró sí que hi seran.

LA PRÈVIA

Rebem el millor filial que et pots trobar, amb jugadors d’un nivell altíssim que aspiren en un futur a ser dels millors del món
Ens hem de centrar a recuperar les bones sensacions. Si els incomodem tindrem moltes coses a dir en el partit
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)