3a divisió FEF

Moviment a la banqueta de l’Ascó

3a divisió. Un dels entrenadors del conjunt riberenc, Miquel Ávila, abandona el club per motius personals

El triumvirat encarregat de dirigir l’Ascó s’ha desfet a causa de la renúncia de Miquel Ávila. El conjunt riberenc ha acceptat la renúncia per motius personals del tècnic que, fins ara, dirigia a l’equip al costat de Javi Garcia, tècnic de facto. L’Ascó, doncs, haurà de trobar un entrenador en els propers dies perquè Ávila estava inscrit com a primer tècnic.

L’Ascó va comunicar el passat octubre que el trio format per Ávila, Garcia i Miquel Aguza serien els encarregats de dirigir l’equip després de l’acomiadament de Leo López. Tots tres coneixien a les mil meravelles el grup i el club perquè havien treballat amb Santi Castillejo. Des de fa un parell de jornades, Ávila ha desaparegut de les actes dels partits de l’Ascó i avui el conjunt riberenc ha confirmat la renúncia del primer a causa de les qüestions personals.

Els riberencs ara mateix són en posicions de descens a primera catalana, amb 25 punts, a dos de la primera posició que porta a la salvació, ocupada pel Castelldefels. El proper partit és a domicili contra el Vilafranca en què l’Ascó intentarà revertir una ratxa de tres derrotes consecutives i quatre partits seguits sense guanyar, tots ells a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)