2a divisió FEF

El Peralada perd dos punts en el temps afegit (3-3)

2a divisió B. El filial del Girona remunta un 2-1 després de set minuts afortunats amb dos gols en pròpia porteria del Vila-real B, però no pot sumar els tres punts ja que els groguets empaten en el minut 92

El Peralada ha empatat a tres gols al camp del Vila-real B, el segon classificat. Els jugadors dirigits per Chicho Pèlach han pogut empatar un 1-0 inicial i remuntar un 2-1 gràcies a set minuts afortunats amb dues dianes en pròpia porteria del rival, però en el temps afegit, Pepe Castaño ha tornat a empatar després d’un rebot desafortunat (92’).

El partit ha començat de la pitjor manera pel Peralada, i és que, en el minut 5, Rubén Mesa ha combinat amb Simón Moreno i aquest, en disputa amb Iago López, ha pogut posar la punta de la bota i superar la sortida de Suárez. El Peralada no s’ha immutat i en el 18, Boselli ha picat un corner al cor de l’àrea i Nahuel Ferraresi ha rematat impecable amb el cap per posar de nou l’empat.

Quan millor estava jugant el filial del Girona, el Vila-real B, a través d’una genialitat de Mario, ha tornat a avançar-se (24’) assestant un cop dur als futbolistes dirigits per Chicho Pèlach.

En la segona part, el filial groguet ha passat a dominar més clarament el partit i ha tingut ocasions clares per augmentar l’avantatge mitjançant Rubén Mesa o Mario, però en una jugada sense aparent perill, Andzouana, amb l’ajuda d’un defensor, ha empatat a dos (68’).

En el tram final del matx, el filial del Vila-real ha pressionat als de l’Alt Empordà, però novament amb fortuna, els peraladencs han posat el 2-3 en el marcador. Boselli ha fet una gran jugada personal per l’esquerra i a l’hora de fer la centrada, el local Migue ha posat la cama i s’ha introduït la pilota en la pròpia porteria (75’).

El Vila-real B ha pressionat al final i en una falta lateral, Suárez no ha pogut blocat l’esfèrica, que ha rebotat en el seu cos i ha deixat a Pepe Castaño amb tot de cares per fer l’empat a tres definitiu.