2a divisió FEF

L’empat més agredolç

2a divisió B. El Peralada, amb paciència i molt treball col·lectiu, aconsegueix remuntar un 2-1 al Vila-real B, però perd dos punts en el temps afegit en una acció desgraciada de Suárez

vila-real b 3 peralada 3

VILA-REAL B:Fuoli, Migue, Roger Riera, Castaño, Quintillà, Ramon, Iván Martín, Mario, Adrià Riera (Akale, 76’), Simón (Villa, 76’) i Mesa (Lozano, 66’).PERALADA:Suárez, Maxi Villa (Mario, 64’), Santi Bueno, Ferraresi, Iago López, Rober (Teo, 88’), Èric Montes, Andzouana, Pau Miguélez (Jofre, 80’), Juanma Boselli i Álex Pachón.GOLS:1-0 (5’) Simón. 1-1 (18’) Ferraresi. 2-1 (24’) Mario. 2-2 (68’) Andzouana. 2-3 (75’) Migue, en pròpia porteria. 3-3 (92’) Castaño.ÀRBITRE:Sánchez Alba.T.G.:al local Roger Riera (67’) i als visitants Santi Bueno (56’), Pau Miguélez (67’), Boselli (78’) i Suárez (92’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors a la ciutat esportiva del Vila-real.

El Peralada va empatar a tres gols en la seva visita al camp del segon classificat, el Vila-real B. Després d’eixugar un 1-0 inicial i de remuntar un 2-1 gràcies a dues accions afortunades amb dues dianes en pròpia porteria del rival, en l’afegit, el filial groguet va acabar empatant després d’una jugada desgraciada de Suárez i un posterior rebot. El filial del Girona continua en plaça de promoció de permanència, però una victòria del Conquense el faria caure en descens directe.

El partit va començar de la pitjor manera per al Peralada. Quan encara havia d’agafar mides al camp, l’equip de l’Alt Empordà va rebre un cop en forma de gol de Simón Moreno. En el 5, Iván Martín va recuperar una pilota al mig del camp i la va cedir a Ramón, que va veure com s’oferia Rubén Mesa. El davanter va rebre d’esquenes, es va girar molt bé i va posar una pilota a l’esquena de Iago López, que Simón Moreno va batallar fins a posar-hi la punta de la bota i superar la sortida de Suárez. Com és habitual en els partits a fora, els jugadors dirigits per Chicho Pèlach havien de remar contra el marcador però van poder esquivar la mala maror de seguida amb una bona diana de Ferraresi de cap (14’). Boselli, el nou executor de la pilota aturada va servir un córner al cor de l’àrea petita i el central veneçolà, aprofitant un bloqueig de Santi Bueno, va rematar a pler i lliure de marca.

El matx tornava a començar però, de nou, sense tenir gaire temps de respirar, carregar forces i rectificar algun concepte tàctic, el Vila-real B va assestar una nova garrotada al filial del Girona. Ramón va fer una passada a Mario, que amb l’esperó va fer un control orientat per superar Iago López, encarar Suárez i fer el 2-1 amb una rematada creuada (24’). La segona diana va deixar una mica estabornit el Peralada i va fer créixer el contrincant, que va disposar de dues ocasions clares a través d’Adrià Riera (39’) i Iván Martín (41’).

Al final, a mig camí

En la segona part, el Peralada no va poder fer res per evitar el domini local, que a través de Rubén Mesa i Mario van poder augmentar el seu avantatge. La fortuna va acompanyar als empordanesos, que en el 68’ i el 75’, a través de dues jugades semblants per banda esquerra d’Andzouana i Boselli van veure com Migue s’introduïa la pilota en pròpia porteria per establir el 2-3. A punt de donar la campanada, Andzouana gairebé sorprèn Fuoli des del mig del camp (83’), però el Vila-real B va pressionar de valent a través de Lozano, que va provar un xut des de la frontal (82’) i en la darrera acció del partit, amb una falta lateral que no va poder blocar Suárez –el porter es va queixar d’una suposada falta–. En la caiguda, l’esfèrica va rebotar al cos del mateix porter i Pepe Castaño va afusellar la porteria i va establir el definitiu i dolorós empat a tres quan la victòria era a tocar.

Estem agraïts als futbolistes pel gran esforç i compromís mostrat; això ens fa ser optimistes
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Hem estat molt a prop del triomf, però de nou perdem punts en el tram final d’un partit després d’una acció més que dubtosa

Boselli, directe a l’onze i Iago a l’eix de la defensa

El tècnic del Peralada, Chicho Pèlach va decidir apostar d’entrada en l’onze inicial per Juanma Boselli, que tot just a finals de la setmana passada es va incorporar a la disciplina del conjunt de l’Alt Empordà després de disputar el sud-americà sub-20 amb l’Uruguai. Boselli va jugar amb Miguélez darrere d’Àlex Pachón, que ja va jugar els 90 minuts de l’últim duel contra l’Ontinyent. Una altra de les novetats de l’entrenador gironí va ser la posició en l’eix de la defensa de Iago López. El gallec va jugar en el perfil dret, la zona on Simón i Mario van fer l’1-0 i el 2-1. L’habitual Teo va ser el sacrificat per mantenir a l’indiscutible Santi Bueno i el recuperat, després de complir sanció, Nahuel Ferraresi, que va jugar en el perfil esquerre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)