2a divisió FEF

Sense gol però amb un punt

2a divisió B. L’Olot empata a zero a Badalona en un duel en què els de la Garrotxa han tingut les millors ocasions per marcar en la primera meitat

La victòria i el gol a camp contrari se li continua resistint a l’Olot, que fa set jornades a domicili que ni suma de tres en tres ni marca. Aquesta tarda els de Raúl Garrido tampoc han tingut encert en els metres finals però han aconseguit un punt al camp del Badalona que els consolida en la zona tranquil·la de la classificació.

L’Olot ha protagonitzat una molt bona sortida al terreny de joc i durant el primer quart d’hora de partit ha tingut diverses ocasions per avançar-se al marcador. La més clara ha sigut una rematada de cap d’Alan Baró a pocs metres de la línia de gol que el porter Morales ha rebutjat molt bé (5’). Amb el pas dels minuts, el Badalona ha intentat fer-se més amb el control de la pilota però durant la primera meitat no ha sigut capaç d’inquietar la porteria dels de la Garrotxa.

En la segona meitat, el Badalona ha arrencat amb força i en el primer xut la pilota ha impactat al pal de la porteria de Ginard. Més enllà d’aquest avís, la represa s’ha caracteritzat per dos equips que han jugat més a defensar l’empat que a buscar el triomf. En els últims minuts, l’Olot i el Badalona han fet augmentar les revolucions i s’han viscut diverses anades i vingudes a les dues àrees però cap s’ha concretat. Al final, un empat que talla la mala ratxa de tres derrotes consecutives a fora de casa de l’Olot però que no permet fer un pas endavant i tornar a guanyar a domicili després de més de tres mesos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)