Territorial

El MIC no para de créixer

Futbol de base. La Diputació firma un protocol d’intencions per tenir el torneig fins al 2023, amb una aportació anual de 90.000 euros

“Firmem els convenis amb els ajuntaments per legislatures, però ens va molt bé avançar amb documents d’intencions perquè ja no estem treballant per a l’edició del 2019 sinó també per a la del 2020.” Ho explica Juanjo Rovira, director i alma mater del MIC, el torneig de futbol de base –ara també bàsquet– consolidat des de fa anys a les comarques gironines. La Diputació i l’organització van firmar ahir un protocol d’intencions per mantenir el torneig a la Costa Brava com a mínim quatre anys més, fins al 2023. “Entre la Diputació, el Patronat i Dipsalut, l’aportació en aquest període de quatre anys serà de 90.000 euros anuals”, va explicar el president, Miquel Noguer. En l’acord que encara és vigent aquest any, l’aportació és de 75.000 euros.

“Ens creiem el MIC des de fa molt de temps. És bo per a tota la demarcació i per als pobles on es fa”, va explicar el president de la Diputació en la presentació de l’acord. L’organització considera que haver-se arrelat a les comarques gironines, tot i els oferiments d’altres destinacions, ha estat un gran encert. “Ens agrada tenir molta memòria, i quan no érem ningú aquí sempre ens van ajudar. M’agradaria jubilar-me sent el director del MIC a les comarques de Girona”, va dir Juanjo Rovira. “És un orgull tornar a tenir el suport de la Diputació, que ens ajuda a tirar endavant el projecte. Hem anat creixent en categories i instal·lacions, sempre mantenint la qualitat”, hi va afegir el president del MIC, David Bellver.

En l’edició del 2019, Vilablareix i Peralada s’afegeixen com a seus del MIC, que afegeix una altra categoria. “L’any passat vam desdoblar infantils i cadets, i ara desdoblem juvenils, amb la idea de futur de tenir una categoria juvenil molt d’elit”, va assenyalar Rovira. Els organitzadors calculen que el nombre d’equips (372 de 44 països en l’edició anterior) tornarà a créixer. Aquest any hi ha 34 seus de futbol i set de bàsquet.

Tant Miquel Noguer com David Bellver van mostrar la seva satisfacció per la llibertat provisional de Sandro Rosell, “un gran amic del MIC”.

REACCIONS

El MIC és bo per a tota la demarcació i ens el creiem des de fa molt de temps. Estem satisfets de poder-hi ser
Miquel Noguer
PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ
Tenir el suport de la Diputació és un orgull. Hem crescut en instal·lacions i categories mantenint sempre la qualitat
David Bellver
PRESIDENT DEL MIC
El creixement els últims anys ha estat brutal. Desdoblem la categoria juvenil amb la idea de futur de fer-ne una d’elit
Juanjo Rovira
DIRECTOR DEL MIC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)