Territorial

L’última aturada abans de l’esprint final

1a catalana. Després de quatre victòries seguides, l’Andorra afronta l’últim terç de campionat amb l’objectiu de culminar una remuntada iniciada a partir de l’arribada dels inversors

Cap de setmana de disfresses i de descans que servirà als equips de primera catalana per agafar aire per afrontar un últim tram de lliga amb tot per decidir. Al grup 2, per exemple, el Manresa compta amb un cert avantatge, però amb la mirada posada a un Andorra embalat, que aspira a entrar en una lluita que semblava d’allò més llunyana abans de l’arribada dels inversors.

La revolució que va patir el conjunt andorrà a mitja temporada amb dotze incorporacions ha tingut un efecte immediat i la bona dinàmica de l’equip tricolor ha portat els Gabri Garcia a unir-se de ple en la lluita per l’ascens. Unes opcions que hauran de reafirmar en les dues properes jornades, en què es veuran les cares amb el Mollerussa i el líder, el Manresa. Dos duels clau, juntament amb l’ajornat contra el Vilanova, que podrien permetre els andorrans assaltar la segona posició (que tenen a cinc punts, però amb un partit menys) i, fins i tot, quedar-se ben a prop del lideratge.

No serà, però, un camí de roses per als de Gabri Garcia que haurà de superar vells candidats com el Viladecans i la Muntanyesa, així com l’Igualada i el Mollerussa, que tot i una sola victòria en nou partits, segueix aferrat a la zona alta.

Al grup 1, el campionat és cosa de dos

Si al grup 2 la lluita per la zona alta està oberta a un munt de candidats, a l’altre grup la batalla pel campionat està ben definida: el Girona C i el Vilassar de Mar s’han guanyat a pols jugar-se la lliga en un ma a ma que es preveu apassionant. Tot i això, els mals resultats en les últimes jornades dels dos equips capdavanters ha obert una petita escletxa per al Palamós (tercer amb 39 punts), que només ha perdut un partit dels darrers 15 i aspira a colar-se en una lluita que durant tot l’any havia estat reservada a només dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)