2a divisió FEF

El Badalona provoca un curtcircuit al Lleida

2a divisió B. Els escapulats, tot i jugar sense tres jugadors titulars en la defensa, imposen la seva llei i asseguren un empat al Camp d’Esports

lleida 0 badalona 0

LLEIDA:Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol; Quintero (Cano, 46’), Xemi (Noel, 68’), Albístegui, Mousa; Juanto (Dongou, 60’) i Pedro Martín.BADALONA:Morales; Robert Simón, Moyano (Moha, 82’), Estellés, Escudero, Valentín; Nana, Marc Carbó; Iván Agudo (Boniquet, 69’), Magallán (Gori López, 87’) i Chacopino.ÀRBITRE:Leo Ollo.T.G.:Als locals Albístegui i Noel, i als visitants Estellés i Moyano.

El Lleida Esportiu va perdre l’oportunitat de prendre al Vila-real B la segona posició, però no va passar de l’empat a casa contra el Badalona (0-0). Va ser un partit en què els de Joan Carles Oliva, tot i un inici de partit amb pressió alta i bon joc, no van saber trobar la tecla. El Badalona, d’altra banda, continua sense perdre des que va arribar Juanjo Garcia a la direcció del conjunt escapulat.

Els visitants, passats els deu primers minuts de l’enfrontament, van treure un excel·lent rendiment del seu ferri entramat defensiu, tot i les baixes que arrossegaven, moltes centrades en la zona defensiva (el lesionat Albarrán i el sancionat Robusté). A més, en moltes fases del xoc va portar la iniciativa contra un Lleida desconcertat, amb poc caràcter i claredat d’idees i amb comptades arribades a l’àrea del porter Morales.

Només Quintero, a la mitja hora de joc, i Cano, en el minut 58, van posar a prova el porter rival, i també Dongou amb un parell de centrades a la desesperada, ja en el temps afegit.

El Badalona va tenir les seves ocasions sobretot a pilota aturada, però Pau Torres, pràcticament, no va haver d’intervenir en tot el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)