L’Hospitalet es catapulta en el lideratge

3a divisió. Els de Xavi Molist superen amb comoditat el Castelldefels i aprofiten l’empat del Prat per ampliar el seu avantatge en la primera posició

l’hospitalet 2 castelldefels 0

L’HOSPITALET:Aliaga; Dani Fernández, Rodri, Diego, Juste; Cristian Gómez, Javi Lara; Ton Ripoll, Miquel Ripoll (Pasquina, 72’), Vinicius (David Jiménez, 75’); i Salinas (David, 83’).CASTELLDEFELS:Manu Martín; Juanito (Pedro Bilbao, 56’), Sergi Pérez, Alan, Víctor Miranda; Joel Coch (Aumatell, 56’), Bermúdez; Rubi, Jonathan Ferreira, Jordi Cano; i Fran Piera (Éric González, 68’).GOLS:1-0 (32’) Ton Ripoll. 2-0 (45’+1) Salinas.ÀRBITRE:Rodríguez Díaz.T.G.:als locals Miquel Ripoll i Rodri; i als visitants Jonathan Ferreira, Jordi Cano i Alan.

L’Hospitalet va reforçar el seu lideratge amb un triomf plàcid contra el Castelldefels. En la primera meitat, Ton Ripoll i Salinas van encarrilar el duel amb el 2-0 i, si bé els mariners van fer un pas endavant després del descans, els mateixos protagonistes van topar amb el pal en la segona meitat en dues ocasions claríssimes per ampliar encara més l’avantatge local en el marcador.

Tot i que Jordi Cano va tenir la primera ocasió del duel i va fer lluir Aliaga, l’Hospitalet va tenir el domini del partit en la primera meitat. Els atacants riberencs van fer anar de corcoll la defensa visitant, que va resistir fins que es va arribar al minut 30 de joc. Aleshores, en el 32, Ton Ripoll va aprofitar una passada a l’espai de Salinas per superar Manu Martín i obrir la llauna. Amb l’1-0, els de Xavi Molist van continuar atacant i van trobar un altre cop el premi just abans del descans amb una rematada ajustada del pitxitxi Salinas.

Després de la represa, el duel es va igualar perquè el Castelldefels va fer un pas endavant, sobretot a partir de l’entrada d’Aumatell i Pedro Bilbao. Però, tot i així, les ocasions més clares van ser locals, amb dos xuts de Ton i Salinas que van topar amb la fusta.