3a divisió FEF

La jornada de descans, rodona per a la Unió

Alleugerits. Les derrotes del Castelldefels, l’Ascó i la FE Grama han permès als figuerencs mantenir la distància amb el descens

La jornada de descans va arribar en un moment gairebé ideal per al Figueres, i és que, després de quatre derrotes consecutives i només deu dies després de canviar d’entrenador, els figuerencs necessitaven una aturada per recuperar-se físicament i moralment. El problema és que no jugar el cap de setmana podia ser una arma de doble tall, ja que la Unió es podia trobar que els cinc punts de marge que tenia respecte al descens es convertissin en només dos. Al final, però, els resultats de la resta d’equips que estan lluitant per la permanència el van afavorir. L’única excepció va ser el triomf del Sants (4-2) contra el Santfeliuenc, i és que els barcelonins han avançat el Figueres –que ara és setzè amb 30 punts– en la classificació.

Els tres equips que la Unió té immediatament per sota ara no van poder sumar ni un punt. El Castelldefels (17è, 27) va perdre al camp de l’Hospitalet (2-0), l’Ascó (18è, 25) va perdre a casa contra el Cerdanyola (0-2) i la Fundació Grama (19è, 22) va perdre contundentment a Santa Coloma contra el Sant Andreu (0-3). Els dos equips que sí que van aconseguir tancar la jornada amb una victòria van ser els dos últims classificats, el Santboià i el cuer, el Martinenc, però tots dos encara estan molt lluny dels figuerencs. L’altra bona notícia ara és que el Figueres capgira la situació, perquè tots els equips que té per sota encara han de descansar.

Fil a l’agulla al femení

El Figueres va aprofitar aquesta aturada de lliga per al primer equip per celebrar un acte al Museu del Joguet en què el president, Narcís Bardalet, va confirmar que la temporada que ve el club apostarà pel futbol femení. Aquest divendres (8 de març), coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, s’obrirà el termini perquè les jugadores que en vulguin formar part es comencin a inscriure, i serà després quan el club podrà determinar quins equips forma.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)