2a divisió FEF

Un partit per picar pedra

Exigència. El Peralada visita el camp d’un Ebre que no ha anat perdent ni un sol minut en tot el 2019 i que només ha perdut dos partits des que va superar els de Chicho en la primera volta

El Peralada necessita encadenar resultats positius per sortir de la zona baixa de la classificació i per això avui mirarà de donar continuïtat a l’empat contra l’Espanyol B (2-2) al camp de l’Ebre (12 h). “No va ser un bon partit, l’Espanyol va tornar a ser superior a nosaltres, però això ajuda que l’equip estigui més entonat perquè et fa veure que t’has de fixar en aspectes que tens més descuidats; en aquest sentit la setmana de treball ha estat molt bona i esperem que es reflecteixi en el partit”, demana Chicho, conscient que davant tindrà un dels equips més en forma de la lliga.

El partit no serà gens fàcil. Els aragonesos són l’únic equip que en tot el 2019 no ha anat ni un sol minut per darrere en el marcador, amb un balanç de quatre victòries i cinc empats. De fet, des que van guanyar al camp del Peralada en la primera volta –l’Ebre era el cuer en aquell moment– els de Manolo González només han perdut dos partits. “A pilota aturada són molt bons i la meitat dels gols venen d’aquestes accions. A més estan molt ben treballats en defensa i és molt difícil superar-los. Segurament serà un partit molt similar al de l’Atlètic Balears, que se’ns va escapar al final, i per això haurem d’estar al mateix nivell defensiu i millorar en atac, que és on hem centrat més esforços”, analitza el tècnic gironí, que espera reconèixer el seu equip: “Hem de ser valents i jugar com qualsevol altre partit, fent els mínims retocs per adaptar-nos a les condicions del camp. El que és més important és fer el nostre joc perquè es trobin un tipus de partits que no hi estan acostumats.”

Des de la quinzena posició però empatat a 29 punts amb els tres equips que té per sota, el Peralada sap que tornar amb les mans buides del camp de l’Ebre vol dir problemes. “Sumar és molt important perquè som molts els equips involucrats i si sumes et mantens de ple en la lluita. Dir si un punt és bo o no no podem fer-ho fins que no veiem com va el partit, però de moment nosaltres el que volem és guanyar”, assegura Chicho, que per al partit d’avui recupera dos jugadors molt importants: Santi Bueno i Pau Miguélez. Tot i això, perdrà el capità Èric Montes, que va veure la desena groga i que haurà de complir una sanció. Tampoc hi seran Soni, lesionat, i Valery, en dinàmica del primer equip.

El més important és fer el nostre joc perquè es trobin un partit que no hi estan acostumats
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
A pilota aturada són molt bons i en treuen molts gols. A més estan molt ben treballats en defensa i és molt difícil superar-los
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)