2a divisió FEF

El Peralada es distancia de la zona de descens (0-2)

Victòria d’efectivitat. El Peralada guanya al camp de l’Ebre gràcies a dues accions a pilota aturada finalitzades per Santi Bueno i Pachón

En els nou partits jugats el 2019 ningú havia aconseguit aturar l’Ebre, però el Peralada estava decidit a demostrar que és capaç de tot i ho ha aconseguit. Els xampanyers han fet un partit molt pràctic, amb solidesa defensiva i efectivitat de cara a porteria, i s’han endut la victòria gràcies a dues accions d’estratègia finalitzades per Santi Bueno i Pachón (0-2). Amb el triomf, els de l’Alt Empordà es distancien tres punts de la zona de descens.

El Peralada ha escrit el guió que haure desitjat el conjunt local. En la primera part no s’ha vist gaire futbol, i és que les dimensions del camp tampoc donaven per gaire més. De tota manera les millors arribades les ha tingut l’Ebre, però la defensa xampanyera i una gran actuació de Suárez han evitat que els aragonesos es posessin per davant en el marcador. La millor notícia ha arribat abans del descans, i és que els xampanyers han aprofitat una de les primeres ocasions que han tingut. Santi Bueno ha aprofitat un rebot després d’un córner picat per Juanma Boselli i ha obert el marcador.

La segona part ha seguit exactament el mateix guió. De fet, el Peralada encara ha patit menys en defensa perquè l’Ebre no ha tret gens de profit al joc directe i Suárez pràcticament no ha hagut d’intervenir. Com en la primera part el Peralada ha aprofitat la seva ocasió. Pachón ha recollit dins l’àrea una pilota morta després d’una falta penjada per Boselli i no ha perdonat, fent pujar el 0-2 amb un bon xut. El partit estava encarrilat i avui el Peralada no s’ha adormit, mantenint l’avantatge fins al final i sumant una victòria de prestigi en un dels camps més complicats.