2a divisió FEF

L’Olot trenca la mala ratxa a fora per la porta gran (0-1)

Superiors. Un gol d’Hèctor Simón fa justícia al gran partit dels olotins i permet superar el Lleida al Camp d’Esports (0-1)

L’Olot ha aconseguit una victòria a Lleida (0-1) que posa el punt i final a una ratxa de quatre mesos sense guanyar a domicili.

Les sensacions han estat boníssimes des del primer moment, i és que els olotins han portat la iniciativa, controlant la possessió i arribant a l’àrea rival. El Lleida només ha aprofitat uns minuts d’empenta abans del primer quart d’hora per posar contra les cordes els de Raúl Garrido. Abans del descans, però, ha quedat clar que alguna cosa grossa podia passar, i és que Marc Mas ha superat Pau Torres però l’àrbitre li ha anul·lat per un fora de joc molt rigorós. Els mateixos protagonistes s’han creuat poc després, quan el porter ha evitat el gol en una gran rematada del punta.

Tot feia pensar que els locals posarien una marxa més després de la represa però l’Olot ha continuat sent superior. Els locals han tingut la seva però, i és que Pep Chavarria ha hagut d’evitar un gol de Dougou sobre la mateixa línia. El cop definitiu ha arribat en el 66’ quan Hèctor Simón ha sorprès la defensa local arribant des de segona línia i ha superat Pau Torres fent pujar el 0-1 en el marcador. Ha tocat patir, però els garrotxins també han tingut alguna opció d’ampliar l’avantatge tot i que el 0-1 s’ha mantingut fins al final.