2a divisió FEF

Uns forasters que recuperen solvència

Oxigen. L’Olot i el Peralada van ser els únics equips que van aconseguir guanyar a domicili en tota la jornada

L’Olot i el Peralada van ser els dos únics equips del grup tercer que en l’última jornada van aconseguir sumar els tres punts a domicili. Els de la Garrotxa ho van fer practicant un bon joc i aplicant una proposta valenta amb el bon tracte amb la pilota com a premissa principal. Els olotins van ser superiors al segon classificat abans de la jornada, un Lleida Esportiu inoperant i sense arguments per aturar els garrotxins (0-1). Els de l’Alt Empordà van ser efectius a La Almozara contra l’Ebre (0-2). Dues jugades a pilota aturada van permetre al filial del Girona sumar tres punts contra un rival que encara no havia perdut aquest 2019, un equip en forma que ha anat escalant posicions de manera constant en les últimes jornades.

Fi de sèries per oblidar

Guanyar fora de casa a segona B és una missió complicada i en donen fe els dos representants gironins en la categoria. Al Camp d’Esports, l’Olot va trencar una ratxa de set partits sense conèixer la victòria a fora –quatre empats i tres derrotes– i, de retruc, va posar fi a la sequera de cara a gol 725 minuts després. El Peralada també va trencar una mala dinàmica com a foraster i després de sis partits sense guanyar –dos empats i quatre derrotes– va sumar tres punts balsàmics per obtenir dos punts de marge respecte a la promoció de permanència i al descens.

Tot i posar fi al seu viacrucis particular com a visitant, l’Olot és el setè millor a fora, on ha sumat disset punts, només tres menys que els millors visitants, el Lleida Esportiu, l’Ebre i l’Hèrcules, amb 20 punts tots tres. El Peralada, amb quinze, és el desè millor, a cinc punts dels millors, unes dades que expliquen la competitivitat del grup tercer i la dificultat de tots els equips per sumar els tres punts quan disputen els seus partits lluny de la seva afició.

Olot
Espanyol B-Olot 0-0
Ebre-Olot 0-0
Sabadell-Olot 0-0
Cornellà-Olot 3-0
Atl. Llevant-Olot 1-0
V. Mestalla-Olot 2-0
Badalona-Olot 0-0
TOTAL: 4 empats, 3 derrotes (0 gols a favor, 6 gols en contra)
Peralada
Hèrcules-Peralada 1-0
Alcoià-Peralada 0-0
Olot-Peralada 2-1
Conquense-Peralada 1-0
Atl. Balears-Peralada 1-0
Vila-real B-Peralada 3-3
TOTAL: 2 empats, 4 derrotes (4 gols a favor, 8 gols en contra)

EL PREMI

La valentia i el bon joc amb la pilota van permetre a l’Olot superar el Lleida Esportiu

EFICÀCIA

Defensar bé i ser efectius a l’àrea rival va donar oxigen al Peralada a La Almozara

LA IGUALTAT

L’Olot ha sumat tres punts menys que el millor a fora i el Peralada només cinc menys
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)