2a divisió FEF

Paik s’estrenarà amb la selecció absoluta de Corea del Sud

Internacionals. El coreà ha entrat en la llista per jugar contra Bolívia i Colòmbia. Giorgi i Ferraresi, citats per Geòrgia sub-21 i Veneçuela

Els minuts que ha tingut en la copa i el debut a primera amb la samarreta del Girona han provocat que el migcampista del Peralada Paik Seung-ho hagi entrat en la convocatòria de Corea del Sud per jugar dos amistosos contra Bolívia i Colòmbia el 22 i el 26 de març, respectivament. És la primera vegada que el migcampista entra en la llista de la selecció absoluta després d’haver jugat la copa d’Àsia sub-19 amb només 17 anys i el mundial sub-20 del 2017, en què la selecció coreana va ser l’amfitriona i va ser eliminada als vuitens de final.

Amb aquesta convocatòria Paik es perdrà el partit de la jornada 30 contra el Cornellà, però no serà l’únic. Nahuel Ferraresi estarà convocat amb Veneçuela per jugar a Madrid contra l’Argentina i contra Catalunya a Montilivi. A més, Giorgi està citat amb Geòrgia sub-21 per jugar dos amistosos contra Eslovènia i Israel.

BAIXES DE PES

Els internacionals del Peralada es perdran el partit del 24 de març al camp del Cornellà
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)