Girona

DAVID HERRERA

PRESIDENT DEL JOVENT GIRONÍ

“El club ha promès una grada d’animació”

David Herrera és el president del grup d’animació Jovent Gironí i un dels que van prendre la decisió de deixar la seva zona habitual per mostrar al club que el problema afecta tothom.

Per què van prendre la decisió de deixar d’animar i marxar?
La gent de darrere es va queixar als de seguretat i va increpar alguns membres del grup. La solució que ens van donar era animar sense les banderes grans per veure si es calmaven, però vam decidir marxar com a protesta cap a qui hi pugui posar solució.
Però és un problema habitual.
Sí, és cada partit, però ahir es van vendre entrades de les dues files de darrere nostre, cosa que s’havia acordat amb el club que no es faria. Aquests es van queixar molt més. Nosaltres, el que no podem fer és animar asseguts i quiets, perquè és contradictori. Hi ha socis que cada partit es queixen i els entenem perfectament. No tenim cap problema amb ells, nosaltres volem animar i el club ens ha col·locat aquí.
Quina solució hi veuen?
Aquesta temporada només es pot evitar vendre les entrades de darrere nostre i, si es pot, reubicar els socis que no hi veuen. Però per a la temporada que ve, si tot va bé i pel que ha promès el club, es farà una grada d’animació. S’està tirant endavant amb molta força. En principi ja s’hi havia d’invertir per a aquesta temporada complint tots els requisits necessaris i si s’hagués fet no hi hauria hagut aquests problemes. És una mesura que només pot aplicar el club, i ha d’actuar. Si ho fa, nosaltres, la resta d’aficionats i tot el camp hi sortirem guanyant un munt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)