2a divisió FEF

No es pot deixar escapar

Oportunitat. El Peralada rep la visita del Terol (16 h), un rival directe, conscient que confirmar les bones sensacions amb una victòria faria que afrontés el tram final amb més tranquil·litat

La victòria de diumenge al camp de l’Ebre (0-2) va ser d’aquelles que carreguen de moral i confiança un vestidor. Per això, i quan només queden deu jornades, en la ment del Peralada no hi ha cap altra cosa que no sigui aprofitar aquesta empenta per aconseguir, una vegada per totes, deixar enrere la zona de descens. Aquesta tarda li tocarà fer el primer pas d’aquesta cursa, curta però intensa i emocionant, rebent la visita del Terol (a les 16 h), un rival directe en la lluita per la permanència que està empatat a 32 punts amb els xampanyers. “Ara és el moment de fer un pas endavant. Juguem contra un rival directe i som conscients que si el superem ens quedarà un bon escenari per afrontar els propers partits”, valora el tècnic, Chicho Pèlach.

A banda de ser un rival directe, tenir el Terol a davant hauria de ser una motivació extra per als de l’Alt Empordà, i és que és un rival de gran record, ja que en la desena jornada de la primera volta el conjunt aragonès es va convertir en la primera víctima dels de Chicho (0-1), resultat que va marcar l’inici del creixement de l’equip. Tot i això, sumar els tres punts es preveu d’allò més complicat perquè el Terol és un dels millors equips d’una segona volta en què encara no coneix la derrota –en nou jornades ha guanyat quatre partits i n’ha empatat cinc. “No té el nom d’altres equips i la seva classificació no ha estat bona, però estan en una ratxa brutal, i estem advertits d’això”, analitza Chicho, conscient que la situació té moltes similituds amb les que es van trobar contra l’Ebre: “També arribaven en un bon moment, però l’equip va respondre molt bé tot i les dificultats del camp.” D’altra banda, el Peralada es vol retrobar amb la victòria a casa després d’haver perdut en l’últim sospir contra l’Ontinyent (0-1) i haver empatat un partit que tenia guanyat al descans contra l’Espanyol B (2-2). “Hem de recuperar les sensacions bones d’abans d’aquests dos partits. Guanyar a casa és molt important”, assegura el gironí, que avui tindrà gairebé tota la plantilla a disposició, excepte Soni i Valery.

LA PRÈVIA

La primera victòria de la temporada va arribar al camp del Terol
Ara és el moment de fer un pas més endavant. Juguem contra un rival directe i hem de guanyar
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
El Terol no té el nom d’altres equips i la seva classificació no ha estat bona, però estan en una ratxa brutal, i estem advertits d’això
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)