2a divisió FEF

Un timó ben assegurat

Renovat. Amb els 76 minuts que va disputar contra l’Ontinyent, Hèctor Simón va complir una de les clàusules del contracte que li permet ampliar el seu vincle amb l’Olot per un curs més

Si bé va deixar un regust agredolç l’empat sense gols contra l’Ontinyent de l’última jornada, sobretot després que el col·legiat anul·lés una diana legal a Cosme en el minut 90 per un fora de joc inexistent, el matx contra el conjunt de la Vall d’Albaida va generar com a efecte col·lateral la renovació automàtica per una campanya més d’un dels jugadors puntals de l’Olot. Amb els 76 minuts disputats, Hèctor Simón va complir una de les clàusules que amplia un curs més el seu vincle amb els de la Garrotxa. El migcampista de Llançà ha estat una peça fixa per a cada un dels entrenadors que ha tingut des que l’estiu del 2014 va aterrar de nou a la demarcació després d’una etapa complicada a l’Oviedo.

Hèctor, que acaba de fer 34 anys, és un referent a l’Olot i travessa un dels seus millors moments com a futbolista. Aquesta temporada ja ha fet cinc dianes i és un element indispensable al mig del camp per al tècnic, Raúl Garrido (acumula 2.474 minuts de joc dels 2.610 possibles). L’empordanès ho ha fet bé al doble pivot fent parella amb Jordi Masó, Barnils, Pedro, o en la seva nova demarcació més recent, al davant del pivot i formant una línia de tres interiors amb Eloi Amagat i el mateix Pedro del Campo. Tots tres fan estralls als altres equips i demostren la seva qualitat tècnica i individual, un fet que explica el bon moment de l’Olot, setè amb 40 punts, tres menys dels que va aconseguir el curs passat en tota la lliga –enguany encara queden nou jornades per disputar-se.

El migcampista de Llançà ha superat la trentena de partits en cada una de les cinc temporades que ha militat amb l’Olot, acumulant molts minuts de joc que l’han ajudat a ser el jugador del club que més partits ha disputat al bronze, amb 132, i el cinquè màxim golejador dels garrotxins en la categoria, amb 13 dianes –una menys que Marc Mas i Uri Santos (amb 14 tots dos), al darrere també de Coro (18) i lluny de Carlos Martínez (27).

Conegut pels aficionats olotins com el timó, Hèctor Simón ha vestit 173 vegades la samarreta de l’Olot comptabilitzant les campanyes a segona B, el curs sencer a tercera, el play-off d’ascens del curs 2016/17 i els tres partits de copa del curs 2017/18 corresponents a les tres eliminatòries que els garrotxins van superar –contra l’Alcoià, l’Olímpic i el Múrcia–, uns registres a l’altura d’un referent, història viva de l’entitat olotina.

Curs 2014/15 (2a B)
Partits 33
Minuts 2.801
Gols 2
Targetes 6 G / 1 V
Curs 2015/16 (2a B)
Partits 34
Minuts 2.865
Gols 1
Targetes 5 G
Curs 2016/17 (3a)
Partits 38
Minuts 3.393
Gols 9
Targetes 5 G
Curs 2017/18 (2a B)
Partits 39
Minuts 3.189
Gols 4
Targetes 14 G
Curs 2018/19 (2a B)
Partits 29
Minuts 2.474
Gols 5
Targetes 5 G
Comptabilitzats els partits de 2a B, 3a, copa i ‘play-off’ d’ascens
Hèctor Simón ha jugat 173 partits amb l’Olot, el que n’ha jugat més a 2a B, amb 132
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)