2a divisió FEF

Victòries obligades

2a divisió B. Si el Cornellà i el Lleida volen acabar entre els quatre millors, han de guanyar, com a mínim, els equips de la part baixa de la classificació

Si la part alta prem l’accelerador i la part baixa comença a veure-li les orelles al llop, la zona mitja es queda en una terra de ningú de la qual és molt difícil sortir-hi. El tall en la taula ja s’ha produït, amb dos equips catalans entre les cinc primeres posicions, el Lleida i el Cornellà, però encara no és suficient com perquè es pugui cantar victòria a nou jornades per acabar la lliga. El perill de caure en la terra de ningú encara hi és i per aquest motiu, els blaus i els verds necessiten complir les seves obligacions per mantenir el seu privilegi. Aquestes obligacions passen per guanyar equips de la zona baixa de la classificació i en aquesta jornada tots dos equips s’hi enfronten contra rivals que busquen desesperadament la salvació.

A Cornellà el que més preocupa és el desgast de l’equip després de caure a la Copa Federació (3-0) en el partit d’anada de la final. “Ara hem de centrar-nos en el xoc del Peralada perquè és molt important. Haurem de treballar molt i competir per obtenir un bon resultat”, explicava el tècnic verd Xavi Calm que porta quatre jornades seguides sense perdre en la lliga. El filial del Girona es juga, com mitja lliga, les garrofes per sota però la seva dinàmica és molt positiva ja que és tretzè classificat i no perd des de fa un mes.

El Lleida arriba amb la imperiosa necessitat de guanyar ja que fa tres partits que no aconsegueix el triomf. L’equip va sortir reforçat del partit contra l’Hèrcules i pensa en donar el to contra el Castelló. “El pas endavant contra l’Hèrcules va ser molt clar”, diu el tècnic Joan Carles Oliva: “Però això no és suficient, has de tenir un bon tracte de pilota, domini i barreja de tot. Però l’equip ha treballat molt bé durant la setmana”. Al davant hi tindrà el Castelló, penúltim però ben viu en la lluita per salvar-se després del triomf de la setmana passada contra el Badalona.

Espanyol B - Atl. Balears
12 h
Ebre-Barça B
12 h
Atl. Llevant-Sabadell
12 h
Badalona-Alcoià
17 h
Cornellà-Peralada
18 h
Lleida-Castelló
18 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)