Victòria amb estil propi

3a divisió. El Llagostera sap encarrilar el partit en la primera part, controlar-lo en la segona i sentenciar-lo en el temps afegit

Llagostera 4 san cristóbal 0

LLAGOSTERA:Marcos, Crespo, Amantini, Lucas Viale, Bigas, Pol Gómez, Pitu, Moussa (Maik Molist, 89’), Gil Muntadas (Marc Medina, 49’), Èric Jiménez (Maynau, 78’) i Sascha.SAN CRISTÓBAL:Dani, Edu (Karim, 78’), Chechu, Álex, Cristian, Joan, Brian (Tom, 62’), Víctor, Hassen, Kevin (Marc, 78’) i Mario.GOLS:1-0 (4’) Pitu. 2-0 (38’) Moussa. 3-0 (91’) Amantini. 4-0 (92’) Sascha.ÀRBITRE:Reinoso Mangas.T.G.:als locals Bigas (76’) i Amantini (91’).T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 400 espectadors al municipal de Llagostera.

El Llagostera va derrotar el San Cristóbal després de fer un partit pragmàtic (4-0). Dues dianes en el primer temps i dues més en l’afegit van ser suficients per tancar una setmana de tres partits amb set punts de nou possibles i continuar pressionant el líder, l’Hospitalet.

Amb càrrega de partits i afrontant el tercer partit en tan sols una setmana, el Llagostera va sortir damunt del terreny de joc decidit a encarrilar al més aviat possible el matx. Ho va aconseguir mitjançant un clàssic, la pilota aturada. Tot just en el minut 4, Pitu Comadevall va executar un córner i entre la munió de futbolistes, l’esfèrica va acabar dins de la porteria, fet que permetia als gironins avançar-se en el marcador, el guió perfecte. El San Cristóbal va reaccionar tímidament i el partit va passar a tenir diverses aloternances –Pitu va estar a punt de fer el segon (27’) i Hassen, l’empat amb un cop de cap (29’).

Abans del descans, els jugadors d’Oriol Alsina van començar a tancar el matx amb una nova diana marca de la casa. Marcos va servir de porteria, Sascha va prolongar amb el cap i Moussa va afusellar el porter visitant per establir el 2-0 (38’), un avantatge còmode que va saber controlar.

En la segona part, l’enfrontament va baixar de revolucions, un fet que va anar a meravella als llagosterencs, que fins i tot van cedir la iniciativa al rival sense miraments. En el temps afegit, Amantini va sentenciar del tot el partit amb el 3-0 i Sascha el va tancar amb el 4-0 aprofitant un refús.

L’equip ha reaccionat molt bé tot i la càrrega de minuts. Hem estat efectius, hem creat ocasions i el partit ha estat molt complet
Hem recuperat la solidesa defensiva i l’equip està jugant millor a mesura que avança el curs