Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Tots sabem les virtuts d’Aspas, però em fixo més en tot el Celta”

Eusebio va mantenir una xerrada més llarga del que és habitual amb els jugadors abans de la sessió de dijous. El tècnic sap que s’acosten dues jornades cabdals per als interessos de l’equip i no vol deixar res a la improvisació. El de La Seca, però, va assegurar que té bones sensacions. “Veig bé els futbolistes. Som un equip fort, madur, amb una bona mentalitat i capaç d’assimilar el que hem viscut les últimes setmanes. Després de cada derrota, cal aixecar-se. I estem preparats per donar el millor de nosaltres mateixos.”

Avui, l’espera el Celta, un equip revifat sobretot a Balaídos, on ha remuntat els dos últims partits contra el Vila-real (del 0-2 al 3-2) i la Real Sociedad (del 0-1 al 3-1). “Ha aconseguit redreçar dos partits molt importants i ha despertat una afició que estarà des del primer minut fins a l’últim al seu costat.” No hauria de ser cap problema per al Girona, molt més fiable lluny de Montilivi que no pas a casa. “Sempre és millor jugar davant la teva afició, però no hi ha dubte que els millors resultats els estem traient a fora. De tota manera, avui no importa contra qui juguem, sinó els punts. Són molt importants i, si sumem els tres, ens acostaran molt al nostre objectiu.”

Eusebio sap que Iago Aspas és el principal perill del Celta, però ni molt menys l’únic. “Sempre tenim en compte quines fortaleses té el rival i com minimitzar-les i, alhora, aprofundir en les seves debilitats. I tots sabem les virtuts de Iago Aspas, amb els seus moviments i la seva intel·ligència. Però em vull fixar més en tot el Celta, perquè entenc que si funcionem com a equip estarem per sobre de les individualitats.”

Eusebio tornarà a Balaídos, una de les seves segones cases. “A Vigo tinc molts records i grans amics, però he de defensar al màxim els interessos del meu club, que és el Girona. Tant de bo aquest partit hagués arribat en un millor escenari per a ells i per a nosaltres, però el meu gran objectiu ara és mantenir el Girona en primera divisió.”

EL 0 DE 12

“Estem preparats per donar el millor de nosaltres. Som un equip fort, madur i amb una bona mentalitat”

A CAMP CONTRARI

“Sempre és millor jugar davant la nostra afició, però és veritat que fora traiem millors resultats”

LA FINAL D’AVUI

“Són tres punts molt importants que, si els sumem, ens acostaran molt al nostre objectiu”

CONTRA UN EXEQUIP

“A Vigo tinc molts records i amics, però he de defensar al màxim els interessos del meu club”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)