2a divisió FEF

Amb pressa, tot va en contra

2a divisió B. El Peralada perd contra l’Hèrcules per un gol en pròpia porteria (0-1), acaba fora de si –i castigat– amb l’àrbitre i es complica la vida

peralada 0 hèrcules 1

PERALADA:Suárez; Ferraresi, Santi Bueno, Teo; Maxi Villa (Pachón, 73’), Montes, Rober Sierra (Paik, 80’), Andzouana (Pau Miguélez, 80’); Iago López, Juanma Boselli; i Soni.HÈRCULES:Falcón; Juanjo, Álvaro Pérez, Pablo Íñiguez, Nani; Diego Benito, Fran Miranda, Alfaro (Juli, 70’), Chechu Flores; Carlos Martínez (Jona, 85’) i Benja (Pol Roigé, 76’).GOLS:0-1 (57’) Iago López, en pròpia porteria.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Andzouana, Pau Miguélez i Santi Bueno, i als visitants Fran Miranda, Benja, Diego Benito i Pol Roigé.T.V.:directes al porter suplent Vito (84’) i Teo (90’) del Peralada.PÚBLIC:uns 600 espectadors.

A ningú li agrada jugar-se les garrofes en les últimes jornades, i és que quan el temps de reacció és mínim les situacions adverses fan molt mal. I si no, que ho expliquin al Peralada, que des de fa unes setmanes sembla que estigui a només un pas de segellar la permanència, però que, després d’encadenar ahir la tercera derrota, ha vist com se li complicava la vida. A més, la derrota d’ahir és d’aquelles que deixen marca, i és que, tot i rebre la visita d’un Hèrcules que lluitarà per ascendir a 2a divisió A, els xampanyers no es van merèixer gens ni mica acabar el partit amb les mans buides. Però el que mana és el 0-1 que va acabar reflectint el marcador del municipal, que ja fa sis partits que no marca un triomf del Peralada com a local –3 empats i 3 derrotes.

Si el resultat va ser negatiu per al Peralada va ser per un detall, una jugada aïllada que en un altre moment de la temporada quedaria en anècdota, però que ara es decisiva. Va ser en la segona part (57’), quan, en una jugada embolicada a l’àrea xampanyera, la pilota va tocar el pal després d’un remat d’Álvaro Pérez, amb la mala fortuna que el rebot va tocar Iago López i va acabar amb un gol fantasma –les imatges demostren que va entrar i que, si no ho va fer, la va treure amb la mà–. El gol, afortunat, dels visitants, no feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc, ja que, si bé és cert que en la primera mitja hora el domini de la possessió va ser de l’Hèrcules, tampoc li va servir per generar gaire més perill que un mà a mà forçat d’Alfaro que Suárez va resoldre a la perfecció. Els xampanyers, en canvi, es van anar activant a poc a poc i van acabar tenint les millors ocasions abans del descans, sobretot en dues arribades de Iago López –que ahir va jugar de mitjapunta–. La primera, amb el cap, va sortir molt a prop del pal, mentre que la segona, a la mitja volta, va anar massa centrada.

Després del gol dels visitants la inèrcia va ser la mateixa. De fet, en l’acció següent del gol en pròpia porta Montes va estar a punt d’empatar el partit, però el seu xut es va estavellar al travesser. A partir de llavors, els xampanyers ho van intentar sense parar, però no els va sortir bé. No perquè no generessin ocasions, i és que Andzouana i Ferraresi la van tenir a pilota aturada. El central veneçolà també la va tenir en l’afegit, però va caure dins l’àrea quan es plantava sol davant de Falcón. L’àrbitre no va xiular res i en les protestes Teo va ser expulsat. Un handicap més per al tram final que no serà l’únic, ja que els nervis i les protestes arbitrals van acabar també amb Vito i el tècnic Chicho expulsats amb vermella directa.

ELS VESTIDORS

És una derrota que fa mal per com hem perdut. Hem jugat de tu a tu contra la millor plantilla de la categoria però ha faltat encert
Hi ha d’haver més empatia dels àrbitres i que entenguin el que ens hi estem jugant
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)