2a divisió FEF

S’haurà de decidir tot en els duels directes

Màxima igualtat. Tot i perdre, el Peralada es va veure afavorit per la resta de resultats i en farà prou amb dues victòries contra el Castelló, l’Alcoià i l’Eixea

La jornada va començar malament per al Peralada perquè no va aconseguir cap punt contra l’Hèrcules (0-1), però la resta de resultats de la jornada el van afavorir força i els de Chicho afrontaran les últimes tres jornades des de la catorzena posició amb 38 punts, un més que la posició de play-out i el descens. De fet, dels vuit equips implicats en la lluita pel descens, només l’Eixea, que amb 42 punts té molt encarrilada la salvació, i el Sabadell, que va passar de ser cuer a ser tretzè, van sumar i ho van fer amb una victòria.

La part bona per al conjunt xampanyer és que, tot i haver encaixat tres derrotes consecutives i que fa sis partits que no guanya com a local, continua depenent d’ell mateix i es jugarà les garrofes en tres partits contra rivals directes. El Peralada visitarà el Castelló, rebrà l’Alcoià i acabarà el curs al camp d’un Eixea que pot estar jugant-se el descens, la copa –després de l’aprovació del nou format– o res. Els xampanyers gairebé segur que en farien prou amb dues victòries, però les combinacions són infinites perquè entre els altres rivals també hi ha molts duels directes. El goal average particular, que encara s’ha de definir contra els rivals que es trobarà, promet ser d’allò més important i, per ara, el Peralada pot ser optimista en aquest sentit perquè només el té perdut contra el Conquense.

Jornades unificades

La federació espanyola va comunicar ahir que les dues últimes jornades seran unificades i es disputaran els diumenges 12 i 19 de maig a les 18 h. La decisió de l’hora no ha agradat gens, i és que, com a mínim la del 12, coincidirà amb la jornada unificada de primera, que és a les 18.30 h. Ha fet especialment mal a Peralada, on es confiava rebre el suport dels socis del Girona, però serà impossible perquè els gironins s’estaran jugant la vida contra el Llevant.

AMB AVANTATGE

Els xampanyers només tenen perdut el ‘goal average’ contra el Conquense
EIXEA (12è, 42 punts)
Eixea - Olot j. 36
Sabadell - Eixea j. 37
Eixea - Peralada j. 38
SABADELL (13è, 39 punts)
Alcoià - Sabadell j. 36
Sabadell - Eixea j. 37
Olot - Sabadell j. 38
PERALADA (14è, 38 punts)
Castelló - Peralada j. 36
Peralada - Alcoià j. 37
Eixea - Peralada j. 38
TEROL (15è, 38 punts)
Terol - Ebre j. 36
Terol - Olot j. 37
Cornellà - Terol j. 38
CASTELLÓ (16è, 37 punts)
Castelló - Peralada j. 36
Conquense - Castelló j. 37
Castelló - Barça B j. 38
V. MESTALLA (17è, 37 punts)
V. Mestalla - Ontinyent 1-0
Vila-real B - V. Mestalla j. 37
V. Mestalla - Espanyol B j. 38
CONQUENSE (18è, 37 punts)
Hèrcules - Conquense j. 36
Conquense - Castelló j. 37
Alcoià - Conquense j. 38
ALCOIÀ (19è, 36 punts)
Alcoià - Sabadell j. 36
Peralada - Alcoià j. 37
Alcoià - Conquense j. 38
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)