Girona

Entre cotó fluix

Pànic. Amb la finalíssima de diumenge en l’horitzó, la lesió muscular de Stuani, que li va impedir ser a Getafe, preocupa. A més del soli, també té afectat el bessó de la mateixa cama

El Girona està al límit. Diumenge se la juga a Montilivi contra el Llevant, en un partit qualificat ja de finalíssima per tothom, i no ho fa en la millor situació. Ja no només pel moment que travessa l’equip, pèssim tant de resultats com de joc, sinó perquè, a més d’arrossegar aquesta llosa en l’aspecte col·lectiu, també té problemes en l’individual; Borja García i Douglas Luiz no hi seran, un per sanció i l’altre per lesió, però encara hi ha una preocupació més gran en aquest sentit: Cristhian Stuani. L’uruguaià, el golejador i un dels líders espirituals de l’equip, està entre cotó fluix, a causa de la lesió muscular, que ja li va impedir ser al feu del Getafe abans-d’ahir i que li fa ser seriós dubte per al transcendental matx contra els granota. “Tenim confiança que pugui jugar diumenge. Farà tot el possible per ser-hi”, va dir Eusebio Sacristán encara al Coliseum Alfonso Pérez. “Sabem la importància que té per a l’equip”, hi va afegir el tècnic.

L’ariet, mentrestant, que es va desplaçar a Getafe i va presenciar des de l’estadi la derrota dels seus companys, encreua els dits, i treballa perquè la seva petita lesió al soli de la cama esquerra, d’acord amb el que va dir el club, cicatritzi aviat. El tema, però, és més profund, ja que l’uruguaià també té afectat el bessó de la mateixa cama. La recuperació, doncs, s’entreveu complexa; però, tot i això, Stuani, no preveu l’escenari de no estar disponible per a Eusebio diumenge.

Els relleus

Sense ell, ja sigui per lesió o sanció, el Girona ha disputat cinc enfrontaments en aquesta lliga, resolts amb dues victòries –Rayo Vallecano (2-1) i València (0-1)– i tres derrotes –Betis (3-2), Atlético (2-0) i Getafe (2-0)–. Inquieta sobretot en el Girona, a més de perdre un actiu que ha marcat 18 gols, més de la meitat de l’equip, que la seva absència no ha estat coberta amb una actuació convincent que hagi ofert garanties. I és que, d’aquests cinc partits, en quatre ocasions l’escollit per substituir-lo ha estat Doumbia, i en una altra, Choco Lozano, sense que cap dels dos jugadors hagi aconseguit brillar. Pel que fa a l’ivorià, només una vegada no va passar de puntetes pel partit, al camp del Betis, on va marcar un gol, que tampoc va servir; l’hondureny, d’altra banda, va acabar expulsat en l’únic dia com a relleu de l’uruguaià, en el triomf a Montilivi contra el Rayo. En dues ocasions més, Stuani, per molèsties musculars, no ha estat apte per començar de titular i ha estat suplent: una desfeta amb el Real Madrid (1-4) i un empat amb la Real Sociedad (0-0), partits en què tant Choco com Doumbia, que en van començar un cadascun, tampoc van oferir una versió gaire lluïda.

J. 10- GIRONA - RAYO (2-1)
Per lesió muscular va quedar fora de la convocatòria. Choco Lozano el va rellevar i va acabar expulsat (88’).
J. 11- VALÈNCIA - GIRONA (0-1)
Per lesió muscular va quedar fora de la convocatòria. Doumbia el va rellevar sense èxit i va acabar substituït (60’).
J. 20- BETIS - GIRONA (3-2)
Per sanció va quedar fora de la convocatòria. Doumbia el va rellevar i va protagonitzar una notable actuació amb diana inclosa.
J. 30- ATLÉTICO - GIRONA (2-0)
Unes molèsties musculars el van deixar fora de la convocatòria. Doumbia el va rellevar sense èxit i va acabar substituït (78’).
J. 36- GETAFE - GIRONA (2-0)
Per una petita lesió muscular en el soli de la cama esquerra es va quedar fora. Doumbia el va rellevar sense èxit durant tot el partit.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)