2a divisió FEF

Boselli jugarà contra l’Alcoià i marxarà

Dilluns es va saber que Juanma Boselli ha estat convocat amb la selecció sub-20 de l’Uruguai per disputar el mundial de Polònia, que començarà a finals de maig. La notícia va fer saltar les alarmes a Peralada, perquè això el podia allunyar dels partits decisius dels xampanyers, com finalment passarà.

El jugador i el club ja han rebut la notificació que l’atacant s’haurà d’incorporar als entrenaments de la selecció després de jugar el partit d’aquest diumenge contra l’Alcoià, en què el Peralada s’hi juga mitja permanència. Això vol dir que Juanma Boselli no podrà jugar el que podria ser el partit decisiu el cap de setmana que ve al camp de l’Eixea perquè ja estarà amb el combinat uruguaià. I, lògicament, Chicho tampoc podria disposar d’ell en cas que el Peralada acabés setzè la lliga i hagués de jugar el play-out, que seria l’últim cap de setmana de maig i el primer de juny.

La seva baixa serà molt sensible per al Peralada, que ja no va poder disposar de Boselli –incorporat a l’hivern– fins a mitjan febrer perquè estava jugant el sud-americà sub-20. I és que, sense cap mena de dubte, el davanter uruguaià és ara mateix el jugador més en forma de la plantilla, després d’haver marcat els dos últims gols de l’equip. A més de la capacitat golejadora, el Peralada perdrà l’executor de totes les jugades d’estratègia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)