2a divisió FEF

La primera part de l’èpica

2a divisió B. El Peralada rep l’Alcoià (18 h) amb mitja permanència en joc, i és que un triomf el faria dependre d’ell mateix en l’última jornada però una derrota el podria enviar avui mateix a tercera

Queden dos partits i ja no hi ha cap excusa que valgui perquè una derrota podria enviar matemàticament els xampanyers a tercera. El Peralada, penúltim deixant de banda el retirat Ontinyent, ha de guanyar tant sí com no en les dues últimes jornades si vol continuar la temporada que ve a la categoria de bronze sense la necessitat que els rivals directes punxin. La primera etapa la juga aquesta tarda (a les 18 h) al municipal contra un dels altres equips immersos en la lluita per la permanència, l’Alcoià, que es troba en la posició de play-out amb només un punt més que els xampanyers. “Hem d’afrontar de cara tot el que ens ve. No venim en una bona dinàmica però creiem que tot el que hem treballat durant el curs s’ha de deixar veure en aquests dos partits que queden i l’aprenentatge que hem tingut ens permet estar preparats”, assegura el tècnic, Chicho Pèlach, conscient que guanyar els dos partits és la millor arma: “Sabem que depenem de nosaltres i estem centrats a guanyar els dos partits. L’equip ja ha oblidat tot el que ha viscut fins ara i aquesta setmana he vist futbolistes solidaris i compromesos.”

Al municipal el Peralada no ha guanyat cap dels últims sis partits i ha caigut en els dos últims, tot i fer-ho deixant una gran imatge, millor que en alguns partits en què ha acabat guanyant. “El camí és el que seguim, i és que som conscients que si repetim les sensacions dels dos últims partits a casa és molt complicat que no guanyem. No podem deixar res a la reserva perquè necessitem la millor versió ara que ens ho juguem tot. Tinc la sensació que si ho donem tot aquest equip no pot baixar”, valora el tècnic gironí. La primera batalla per la permanència serà molt exigent, i és que l’Alcoià tampoc pot cedir per no complicar-se. “És un equip amb molta experiència, tant els jugadors com el cos tècnic. Voldran fer un partit pràctic, amb molt ofici, i aprofitar les ocasions que puguin tenir”, analitza un Chicho que tindrà les baixes de Iago López, Teo, Vito, Soni i Valery.

LA PRÈVIA

El que hem treballat tot el curs s’ha de deixar veure en aquests partits i amb l’aprenentatge que hem tingut estem preparats
No podem deixar res a la reserva perquè necessitem la millor versió ara que ens ho juguem tot
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)